Boligadvokat Struer

  • Få 3 flotte boligadvokat tilbud Struer
  • Du får kun tilbud fra kreative advokater
  • Få op til 22 procent i rabat på certificeret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Struer
vejnavne eksempler

Tjørnevænget
Sv Olufsens Vej
Tårngade
Kimingen
Snerlevej
Rødebrovej
Vestervold
Ll. Anlægsvej
Kirkebakken
Solbjergvej
Reberbanen
Hovvej
Rubjerghøj
Østerbrogade
Tranevej
Rådhusstræde
Kulgade
Stokkendalvej
Stenten
Vigen

Boligadvokat tilbud i Struer? Bestil 3 gratis tilbud her

I Struer står boligadvokater parat til at udarbejde lune tilbud på den boligsag, som du står og skal have løst. Fortæl os lidt om din sag, så sender vi den i udbud i vores landsomfattende net af kvalitetssikrede boligadvokatpartnere. På under 38 timer får du tilsendt 3 gennemarbejdede tilbud, du kan studere i fred og ro.
Hver samejer kan råde over sin anpart, men der vil dog ofte være aftalt begrænsninger i adgangen dertil, fx at salg eller pantsætning kun kan ske med samtykke fra samejer. Hvad angår ægtefæller må samtykkereglerne i Retsvirkningsloven § 18 finde tilsvarende anvendelse på anparten, hvis den er fælleseje.
Sommerhuse, der endnu ikke er taget i brug, falder uden for bestemmelsen, hvis område derfor må antages at være det samme som Retsvirkningsloven § 18. Kriteriet er en afvejning af ægtefællernes interesse under hensyn til, hvem der har fået forældremyndigheden tillagt.

Kommunalt oplysningsskema

Ejendomsoplysningsskemaet er en standardformular, som ejendomsmægleren bestiller ved kommunen. I den får du svar vedrørende igangværende eller planlagte miljø- og byggesager, nye lokalplaner og beslutninger, der vedrører ejendommen, eller hvis kommunen har mistanke om forurening.
Desuden får du oplysninger om ejendommens zonestatus (by-, sommerhus- eller landzone), og du kan tjekke, om nedgravede olietanke er korrekt afblændet. Hvis der er tvivl om det, må du bede ejendomsmægleren om at fremskaffe en tankattest, så du er sikker på, at du ikke overtager en grund med en gammel olietank, som kan være ulovlig eller ikke er korrekt afblændet.
Hvis sælger har et udestående med kommunen, vil restancen fremgå af oplysningsskemaet sammen med en oversigt over varme-, vand- og afløbsforhold.

Lad dygtige advokatfirmaer løse din opgave

Alle byer i Struer kommune er dækket ind af vores netværk af godkendte boligadvokater:
  • Thyholm
  • Hjerm
  • Vejrumstad
  • Linde
  • Fousing

Eksempler på lokal boligadvokat Struer

Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS
Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Hjemmeside
Smith Knudsen Advokatfirma
Fælledsvej 17
7600 Struer
CVR: 26773709
Hjemmeside