Få 3 kompetente boligadvokat tilbud Struer
Bestil bare tilbud fra energiske advokater
Få ca 32 % i rabat på professionel boligadvokat

Boligadvokat tilbud i Struer? Bestil 3 gratis tilbud her

I Struer står boligadvokater parat til at udarbejde lune tilbud på den boligsag, som du står og skal have løst. Fortæl os lidt om din sag, så sender vi den i udbud i vores landsomfattende net af kvalitetssikrede boligadvokatpartnere. På under 38 timer får du tilsendt 3 gennemarbejdede tilbud, du kan studere i fred og ro.
Hver samejer kan råde over sin anpart, men der vil dog ofte være aftalt begrænsninger i adgangen dertil, fx at salg eller pantsætning kun kan ske med samtykke fra samejer. Hvad angår ægtefæller må samtykkereglerne i Retsvirkningsloven § 18 finde tilsvarende anvendelse på anparten, hvis den er fælleseje.
Sommerhuse, der endnu ikke er taget i brug, falder uden for bestemmelsen, hvis område derfor må antages at være det samme som Retsvirkningsloven § 18. Kriteriet er en afvejning af ægtefællernes interesse under hensyn til, hvem der har fået forældremyndigheden tillagt.

Kommunalt oplysningsskema

Ejendomsoplysningsskemaet er en standardformular, som ejendomsmægleren bestiller ved kommunen. I den får du svar vedrørende igangværende eller planlagte miljø- og byggesager, nye lokalplaner og beslutninger, der vedrører ejendommen, eller hvis kommunen har mistanke om forurening.
Desuden får du oplysninger om ejendommens zonestatus (by-, sommerhus- eller landzone), og du kan tjekke, om nedgravede olietanke er korrekt afblændet. Hvis der er tvivl om det, må du bede ejendomsmægleren om at fremskaffe en tankattest, så du er sikker på, at du ikke overtager en grund med en gammel olietank, som kan være ulovlig eller ikke er korrekt afblændet.
Hvis sælger har et udestående med kommunen, vil restancen fremgå af oplysningsskemaet sammen med en oversigt over varme-, vand- og afløbsforhold.

Lad dygtige advokatfirmaer løse din opgave

Alle byer i Struer kommune er dækket ind af vores netværk af godkendte boligadvokater:
  • Thyholm
  • Hjerm
  • Vejrumstad
  • Linde
  • Fousing

Det er let og hurtigt at finde 3 boligadvokat tilbud i Struer

Lad veletablerede og kompetente fagfolk i Struer byde på din boligadvokat opgave. Få grundig assistance til løsning af dine tiltrængte boligadvokatopgaver til yderst skræddersyede priser. En 100 pct gratis og favorabel boligadvokat hjælp fra 3advokattilbud.dk til jer med priser, der gør godt i budgettet.
Vi leverer gratis 3 drøngode tilbud på dit boligadvokatproblem i Struer ved bundsolide boligadvokater. Faguddannede boligadvokater afgiver tilbud på fx disse opgaver: andelshaver, opkonvertering, mortifikation af pantebreve og entrepriseret. Find lynhurtigt professionelle boligadvokatfirmaer her på portalen 3advokattilbud.dk.
I ro og mag kan du sammenligne alle de leverede boligadvokatbud og så udpege det, du foretrækker. Du kan hurtigt sammenligne firmaer online og tjene lige ved 34 pct i fortræffelig rabat. Beskriv din sag detaljeret så boligadvokatfirmaerne med det samme kan afgøre, om de har lyst til at byde på boligadvokatopgaven.

Eksempel på boligadvokatfirmaer i 7600 Struer


Carleton Legal Consulting

Fælledvej 17
7600 Struer
CVR: 35096426
www.carleton.dk