Boligadvokat Skævinge

  • Få 3 prisbillige boligadvokat tilbud Skævinge
  • Du får bare tilbud fra kvalitetssikrede advokater
  • Få op til 29 procent i rabat på kvalitetsbevidst boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 3320
vejnavne

Tvedåsvej
Rolighedsvej
Skævinge Overdrevsvej
Lille Havelsevej
Gadevænget
Kildemosevej
Hovedgaden
Jernbanevej
Krogvej
Brydetoften
Kildetoften
Harløsevej
Torpegårdsvej
Arresøgårdsvej
Solparken
Amtsvejen
Ådalen
Bremertoften
Skåret
Egestedvej

Boligadvokat tilbud i Skævinge ➤ 3advokattilbud.dk

At få kontakt til en seriøs boligadvokat i Skævinge er nok ikke helt så nemtt som det lyder. Ikke alle boligadvokater er kendetegnet ved et godt ry. Hvad koster det at få hjælp til en boligsag af en erfaren boligadvokat på Skævingeegnen? Løsningen findes lige her på 3advokattilbud.dk!
Her kan du nærmere bestemt få 3 skarpe tilbud fra professionelle boligadvokater. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din boligsag i kontaktformularen på 3 minutter. Så modtager du 3 seriøse tilbud og herefter er dig op til dig selv at vælge det bedste tilbud.
Selv om visse domsafgørelser ej heller kan være afgørende for det materielle spørgsmål, giver de dog udtryk for, at domstolene ved noteringen har anset gavemomentet for tilstrækkeligt til, at en ejendom i sin helhed er blevet særeje.

Forurenede grunde

Grunde kan være forurenet i forskellig grad. Det kan både være en forurening, som svarer til eller er mindre skadelig, end hvad vi almindeligvis indånder via vores luftveje. Men det kan også være så problematisk, at der skal gøres noget ved det. I så fald har sælger mulighed for at indgå i værditabsordning.
Værditabsordningen kan træde i kraft, når sælger har erhvervet ejendommen i forurenet stand, uden at sælger vidste, eller burde vide, at grunden var forurenet. For dig som køber betyder det, at sælger og amtet i fællesskab skal betale oprensning og dække omkostningerne hertil.
Så hvis du som køber falder for drømmeboligen på en grund, der er registreret jævnfør jordforureningsloven, er det vigtigt, at sælger tilmelder sig værditabsordningen, inden købet gennemføres. På den måde kan sælgers tilmelding til værditabsordningen overdrages til dig som køber.

Det er nemt og hurtigt at få tre advokattilbud

Oversigt med eks. på boligadvokatsager som boligadvokater i Skævinge særlig gerne påtager sig.
  • Boligfinansiering
  • Byggesager
  • Finansieringsret
  • Kursgevinst
  • Løbetid

Aktuel boligadvokat fra postnummer 3320

Jacob Berner Rue
Harløsevej 17
3320 Skævinge
CVR: 27876749
Hjemmeside
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside
1270 K Advokatanpartsselskab
Kystvej 8
3360 Liseleje
CVR: 29623236
Hjemmeside