Boligadvokat Gilleleje

  • Få 3 gode boligadvokat tilbud Gilleleje
  • Få bare tilbud fra pålidelige advokater
  • Få ca 12 % i rabat på dygtig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Gilleleje

Lerager
Hvideholms-Åsen
Mejsevej
Jasminvej
Hestehaven
Hyrdevænget
Lundebakken
Lyngvej
Parcelvej
Jacobslystvej
Mellemvej
Krokusvej
Nydams-Ager
Hør-Ager
Nordre Strandvej
Hesbjergåsen
Hyldevang
Nellerupgårds Alle
Revlingebakken
Hybenvej

Få gratis 3 tilbud fra skarp boligadvokat i Gilleleje

Er du på jagt efter en bundsolid lokal boligadvokat i Gilleleje til din boligsag, så er du heldig. Det kan være tidskrævende selv at finde den bedste boligadvokat, som billigt og effektivt kan hjælpe dig med at løse din boligsag. Det vil vi gerne her på 3advokattilbud.dk assistere dig med!
Her på advokatportalen 3advokattilbud.dk kan du oplyse, hvilken type boligsag du skal have hjælp til, hvorefter boligadvokaterne i Gilleleje selv kontakter dig. Vores tjeneste er 100% gratis og 100% uforpligtende for dig som sagsopretter at blive kontaktet af førende og godkendte boligadvokater fra Gilleleje.
Når du har indsendt din boligsag, går vi straks ind og ser på relevante boligadvokater i dit lokalområde. Disse boligadvokater vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig således, at du altid får 3 tilbud fra de bedste boligadvokater. Brug denne gratis onlineservice og få op til 34% i rabat.

Ejerskifteforsikring

Når sælger har udarbejdet tilstandsrapport, har du mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Formålet med ejerskifteforsikringen er, at du er dækket ind over for større fejl og mangler, som den byggesagkyndige ikke har været opmærksom på, eller ikke har haft mulighed for at kunne konstatere.
Da sælger betaler 50% af ejerskifteforsikringen, er min anbefaling altid, at den bør du tegne som køber - og altid med den laveste selvrisiko. Hvis der er forbehold i ejerskifteforsikringen, grundet anmærkninger i tilstandsrapporten, er det et vigtigt punkt i forhandlingssituationen.
Sørg altid for at sælger får rettet eventuelle forhold på boligen, så forbehold i forsikringstilbuddet bliver fjernet, inden handelen afsluttes. Et meget vigtigt punkt er, at inden du får disposition over boligen, skal ejerskifteforsikringen være i orden. Ellers kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Få tilbud på mange forskellige slags boligsager

Liste med eksempler på mere avancerede emner som boligadvokatkontorer i Gilleleje varetager.
  • Køb og salg af virksomhed
  • Landbrugsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Småhusreglementet
  • Voldgiftssager

Kvalitetssikrede boligadvokater fra postnummer 3250

Muff+Boholdt Advokater
Alfavej 4 C
3250 Gilleleje
CVR: 21771503
www.muffogpartnere.dk
Mba Advokat v/ Stefan Borup-Nielsen
Esrumvej 455
3250 Græsted
CVR: 38197045
Tlf. 48281728
Advokat Hans Johansen
Breddam 55
3250 Græsted
CVR: 44663414
www.hansjohansen.dk