Boligadvokat Gilleleje

  • Få 3 bundsolide boligadvokat tilbud Gilleleje
  • Du får bare tilbud fra kompetente advokater
  • Få op til 22 % i rabat på reel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 3250

Hørvænget
Havremarken
Jørgenshvilevej
Højvejen
Kondrupvej
Jasminvej
Hyldevang
Hesbjerg Have
Markgærdet
Pårupvej
Husmandsvejen
Hyrdevænget
Irisvej
Lysager
Hegnet
Hulsøvej
Nordre Havnevej
Klemens-Ager
Mellemvangen
Mosevangen

Få gratis 3 tilbud fra skarp boligadvokat i Gilleleje

Er du på jagt efter en bundsolid lokal boligadvokat i Gilleleje til din boligsag, så er du heldig. Det kan være tidskrævende selv at finde den bedste boligadvokat, som billigt og effektivt kan hjælpe dig med at løse din boligsag. Det vil vi gerne her på 3advokattilbud.dk assistere dig med!
Her på advokatportalen 3advokattilbud.dk kan du oplyse, hvilken type boligsag du skal have hjælp til, hvorefter boligadvokaterne i Gilleleje selv kontakter dig. Vores tjeneste er 100% gratis og 100% uforpligtende for dig som sagsopretter at blive kontaktet af førende og godkendte boligadvokater fra Gilleleje.
Når du har indsendt din boligsag, går vi straks ind og ser på relevante boligadvokater i dit lokalområde. Disse boligadvokater vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig således, at du altid får 3 tilbud fra de bedste boligadvokater. Brug denne gratis onlineservice og få op til 34% i rabat.

Ejerskifteforsikring

Når sælger har udarbejdet tilstandsrapport, har du mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Formålet med ejerskifteforsikringen er, at du er dækket ind over for større fejl og mangler, som den byggesagkyndige ikke har været opmærksom på, eller ikke har haft mulighed for at kunne konstatere.
Da sælger betaler 50% af ejerskifteforsikringen, er min anbefaling altid, at den bør du tegne som køber - og altid med den laveste selvrisiko. Hvis der er forbehold i ejerskifteforsikringen, grundet anmærkninger i tilstandsrapporten, er det et vigtigt punkt i forhandlingssituationen.
Sørg altid for at sælger får rettet eventuelle forhold på boligen, så forbehold i forsikringstilbuddet bliver fjernet, inden handelen afsluttes. Et meget vigtigt punkt er, at inden du får disposition over boligen, skal ejerskifteforsikringen være i orden. Ellers kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Få tilbud på mange forskellige slags boligsager

Liste med eksempler på mere avancerede emner som boligadvokatkontorer i Gilleleje varetager.
  • Køb og salg af virksomhed
  • Landbrugsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Småhusreglementet
  • Voldgiftssager

Eksempler på lokal boligadvokat i 3250 Gilleleje

Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside
Advokaterne i Bødkergården
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 13022194
Hjemmeside
Axus Advokater ApS
Munkebakke 22
3230 Græsted
CVR: 28511620
Hjemmeside