Boligadvokat Grenaa

  • Få 3 bedre boligadvokat tilbud Grenaa
  • Få tilbud fra faguddannede advokater
  • Få ca 17 % i rabat på rutineret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Grenaa vejnavne

Mosevej
Ringvejen
Karlby Strandvej
Østergade
Indertoft
Lillemøllevej
Hjorterodsvej
Kragsøvej
Ådiget
Krokusvej
Næsbyvej
Udsigten
Toftevangen
Kløverbakken
Rimsøvej
Hjembækvej
Vestermarken
Myntevej
Rimsø Kærvej
Åkrogen

Boligadvokat i Grenaa? Få gratis 3 billige og gode tilbud

Her er et eksempel på, hvor du kan få behov for hjælp fra en erfaren boligadvokat. Du har netop købt en ejendom i Grenaa by men er usikker på, hvorvidt ejendomsmægleren har lavet en fejl. Derfor er du i tvivl om hvorvidt du kan gøre krav gældende og hvis ja, hvilke krav er så realistiske?
Et godt råd er at skriftlig information fra ejendomsmægleren og herefter nærlæse alle papirer for bl.a. at finde ud af om ejendomsmægleren kan gøres ansvarlig hvis der er fejl eller mangler i papirerne. Det kan være bøvlet at finde en dygtig boligadvokat i Grenaa. Brug derfor 3advokattilbud.dk.
Når du køber bolig er der mange ting du skal tage stilling til. En af dem er finansiering. Der er mange forskellige lånetyper og det kan være svært at gennemskue konsekvenserne. Al dette har en professionel boligadvokat i Grenå fuldstændig styr på. Få 28-30 procent i rabat med 3 personlige tilbud.

Efterspørgsel på seniorboliger

Antallet af ældre mennesker i Danmark er stigende og det er byggeriet af etageejendomme ikke. Resultatet vil nødvendigvis være, at prisen pr. m2 på ejerlejligheder øges yderligere, og at mange seniorer på længere sigt vil føle, at de nærmest kommer til at bytte deres store hus lige over med den lille lejlighed uden at opnå en sidegevinst af gode kontanter. For presset fra seniorerne på lejlighederne falder sammen med, at antallet af yngre mennesker, der skal ud og købe parcelhuset må forventes at falde.
Et ejerlejlighedskort er er et matrikelkortet på en lejlighed. Sørg altid for at få en kopi, så du er sikker på, at det tinglyste areal stemmer overens med arealet på ejerlejlighedskortet.

Benyt vores gratis tjeneste i dag

Nogle boligadvokater i Grenaa har specialiseret sig i enkelte emner f.ex.
  • Opkonvertering
  • Internationale retsforhold
  • Forældrekøb
  • Bankret
  • Advokatforbehold

Vi opsporer de bedste boligadvokater

Advokatfirmaet Kurt Siggaard ApS
Hjembækvej 64
8500 Grenaa
CVR: 30495136
Tlf. 86276068
Lindhardt Steffensen Advokater
Østerbrogade 45
8500 Grenaa
CVR: 31622867
www.lsalaw.dk
Zacher Advokater ApS
Storegade 9
8500 Grenå
CVR: 39432382
www.zacheradvokater.dk