Boligadvokat Korsør

  • Få 3 billige boligadvokat tilbud Korsør
  • Du får tilbud fra velegnede advokater
  • Få ca 18 procent i rabat på troværdig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje 4220 Korsør

Remisevej
Blomsterparken
Grønlandsvej
Hanegalet
Egevej
Halsebyvej
Bygvej
Fjordvænget
Perlestien
Egholmvej
Humlevænget
Gærdet
Norvej
Rødeledsvej
Baggade
Magleøgade
Lerbakken
Egøgade
Engsnarreskellet
Bellisvej

Korsør boligadvokat? Få 3 tilbud gratis og uforpligtende

Hvad en boligadvokat i Korsør koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af, i hvilken retsinstans boligadvokaten har møderet. Har boligadvokaten specialiseret sig inden for et afgrænset område med heraf særlige kompetencer, kan dette også forøge prisen.
Ved at benytte dig af 3advokattilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige boligadvokater i Korsør. Med 3 forskellige tilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den boligadvokat du vælger.
Når man har besluttet sig for at købe et hus eller gennemføre en større ny-, om- eller tilbygning, så løber man altid en kursrisiko, idet kursen på det realkreditlån, man ønsker, kan risikere at falde, og derfor bliver provenuet af lånet lavere end forventet.

Eksempel på forfandling vedr. forurenet grund

Mægler: Det med den historiske forurening er ikke noget, sælger i praksis har oplevet som et problem. Du er velkommen til at kontakte amtet for yderligere information. Men sælger ønsker ikke, at kontantprisen skal ændres, så eventuelle spørgsmål skal være afklaret, inden købsaftalen udarbejdes.
Du kan acceptere svaret med henblik på at indhente mere information. Og hvis der måtte være registreret en mulig historisk forurening, skal informationen naturligvis være så fyldestgørende, at man problemfrit kan underskrive købsaftalen.
Du kan beholde bolden: Så har jeg desværre spildt din tid med fremvisninger, for jeg ved, at den tilbudte kontantpris er kravet fra min bank for at blive godkendt til købet af netop den ejendom. Jeg må tænke over, om jeg kan finde den rigtige ejendom et andet sted. Jeg vender tilbage.

Få løst dit boligproblem her

Eksempler på områder som erfarne boligadvokater i Korsør arbejder med på daglig basis:
  • Lånoptagelse
  • Landbrug
  • Køb af bolig
  • Infrastruktur
  • Husforsikring

Korsør boligadvokat eksempel:

Advokathjørnet
Klosterbanken 1
4200 Slagelse
CVR: 15227443
Hjemmeside
Erhvervsjurisk KPS
Alstedvej 81
4173 Fjenneslev
CVR: 32434991
Hjemmeside
Advokat-Service.dk
Egevej 18
4200 Slagelse
CVR: 32610706
Hjemmeside