Boligadvokat Korsør

  • Få 3 generøse boligadvokat tilbud Korsør
  • Få udelukkende tilbud fra velegnede advokater
  • Få op til 21 % i rabat på kompetent boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Korsør
vejnavne eksempler

Bragesvej
Hyldevej
Halsebyvej
Grevens Træer
Fægangen
Risvænget
Granskoven
Remisevej
Godthåbstien
Rylegangen
Lerklinten
Rylevej
Birkevænget
Alhøjvej
Egøgade
Halsskov Havn
Quistgaardsvej
Havstokken
Klintegårdsvej
Linde Alle

Korsør boligadvokat? Få 3 tilbud gratis og uforpligtende

Hvad en boligadvokat i Korsør koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af, i hvilken retsinstans boligadvokaten har møderet. Har boligadvokaten specialiseret sig inden for et afgrænset område med heraf særlige kompetencer, kan dette også forøge prisen.
Ved at benytte dig af 3advokattilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100% uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige boligadvokater i Korsør. Med 3 forskellige tilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den boligadvokat du vælger.
Når man har besluttet sig for at købe et hus eller gennemføre en større ny-, om- eller tilbygning, så løber man altid en kursrisiko, idet kursen på det realkreditlån, man ønsker, kan risikere at falde, og derfor bliver provenuet af lånet lavere end forventet.

Eksempel på forfandling vedr. forurenet grund

Mægler: Det med den historiske forurening er ikke noget, sælger i praksis har oplevet som et problem. Du er velkommen til at kontakte amtet for yderligere information. Men sælger ønsker ikke, at kontantprisen skal ændres, så eventuelle spørgsmål skal være afklaret, inden købsaftalen udarbejdes.
Du kan acceptere svaret med henblik på at indhente mere information. Og hvis der måtte være registreret en mulig historisk forurening, skal informationen naturligvis være så fyldestgørende, at man problemfrit kan underskrive købsaftalen.
Du kan beholde bolden: Så har jeg desværre spildt din tid med fremvisninger, for jeg ved, at den tilbudte kontantpris er kravet fra min bank for at blive godkendt til købet af netop den ejendom. Jeg må tænke over, om jeg kan finde den rigtige ejendom et andet sted. Jeg vender tilbage.

Få løst dit boligproblem her

Eksempler på områder som erfarne boligadvokater i Korsør arbejder med på daglig basis:
  • Lånoptagelse
  • Landbrug
  • Køb af bolig
  • Infrastruktur
  • Husforsikring

3 boligadvokater i postnr. 4220

Advokat Steen Djurtoft ApS
Casper Brands Plads 9
4220 Korsør
CVR: 15552700
www.djurtoft.dk
Foreningen Oigus
Kæhlersvej 11
4220 Korsør
CVR: 34768595
Tlf. 50175000
Last Will IVS
Kæhlersvej 11
4220 Korsør
CVR: 39880261
www.lastwill.eu