Boligadvokat Hobro

  • Få 3 friske boligadvokat tilbud Hobro
  • Få kun tilbud fra 1. klasses advokater
  • Få hurtigt 15 pct i rabat på lokal boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 9500

Beltoftsgade
Hodalsvej
Albuen
Magnoliavej
Blåkildevej
Holmgaardsvej
Hedegårdsvej
Horshøjvej
Onsildgade
Engvej
Gl Hannerupvej
Højvangen
Dorrelundsvej
Gl Skolevej
Oksenhøj
Fortunavænget
Østerled
Engblommevej
Birkevej
Karlsvej

Få gratis 3 boligadvokat tilbud i Hobro og omegn

Find de bedste tilbud på en billig og pålidelig boligadvokat i Hobro. 3advokattilbud.dk er en robust gratis onlineservice, som tilbyder at indhente 3 prima tilbud på boligadvokathjælp i Hobro og omegn. Indsend din boligsag og få dine 3 tilbud med stor rabat i løbet af et par dage.
l afgørelsen U2010.1808 fandt landsretten, at to ugifte personers sameje udgjorde et bo, der skulle skiftes ved skifterettens foranstaltning. Personerne A og B havde boet sammen fra 1986 til 2006 og havde købt to andelslejligheder, som de var ved at lægges sammen, da samlivet blev opløst.
A flyttede, mens B blev boende og færdiggjorde sammenlægningen af andelslejlighederne. Parterne enedes i 2007 om at sætte den fælles andelslejlighed til salg, men lejligheden blev ikke solgt inden udløbet af kommissionsperioden, hvorefter A opsagde samejet og indgav auktionsbegæring til fogedretten under Bs protest.

Køb af sommerhus

Sommerhuse er steget kraftigt i pris i gennem de sidste år. Ifølge medierne er prisudviklingen på sommerhuse den rene guldgrube for sommerhusejerne. Hvis man kigger på tallene, så er prisudviklingen på sommerhuse over hele landet lidt højere end prisudviklingen på parcelhuse.
Fra fjerde kvartal 2013 til fjerde kvartal 2014 er priserne steget eksplosivt med 25,4 % - en ganske voldsom værditilvækst. Fra andet kvartal 2014 til andet kvartal 2015 er prisen på sommerhuse steget med 19,4 % ifølge de seneste oplysninger fra Danmarks Statistik.
Måske en indikation på at de voldsomme prisstigninger er aftagende. Det betyder til gengæld, at du i visse egne af landet kan gøre en rigtig god handel, hvis du kan finde det rette sommerhus til den rette pris.

Modtag 3 tilbud fra seriøse advokatfirmaer

Her er nogle få eksempler på områder som beskikkede boligadvokater i Hobro arbejder med:
  • Virksomhedsskatteordning
  • Licitation
  • Friværdi
  • Andelsboliglån
  • Købermægler

Udvalgte boligadvokater fra 9500 Hobro

Advokatfirmaet Søndergaard
Pakhusstræde 5
9500 Hobro
CVR: 28184298
Tlf. 98520833
Kramm - Jura For Dig
Chr Thisteds Vej 7
9500 Hobro
CVR: 35283455
www.kramm.dk
ABC Skødekontoret
Mælkevejen 3, Oue
9500 Hobro
CVR: 27610587
www.abcskoedekontoret.dk