Få 3 formidable boligadvokat tilbud Høng
Få kun tilbud fra veletablerede advokater
Få let 12 pct i rabat på faguddannet boligadvokat

Få gratis 3 tilbud på en god og billig Høng boligadvokat

Få 3 strålende tilbud fra faguddannede boligadvokater i Høng. Med en ganske lille indsats, kan du få et godt tilbud og spare mange penge, ved at bruge vores gratis service. Vi samarbejder udelukkende med autoriserede boligadvokater så derfor er du i gode hænder, når du opretter en boligsag her på 3advokattilbud.dk.
Når man har valgt den ejendomsmægler, der skal sælge boligen, skal der indgås en såkaldt Formidlingsaftale om salg. Det er en kontrakt, som loven kræver skal foreligge mellem sælger og ejendomsmægler. Den skal indeholde en detaljeret beskrivelse af de vilkår, som boligen udbydes på.
Formidlingsaftalen kan højst gælde for seks måneder. Derefter kan den forlænges med op til tre måneder. l modsætning til tidligere kan aftalen opsiges uden varsel. Ejendomsmægleren har da krav på honorar for det arbejde, der allerede er udført, dog maksimalt 25 procent af det samlede salær.

Forhandling om den udbudte pris

Mægler: Sælger er ubøjelig med hensyn til den udbudte kontantpris. Det er prisen på villaen. lsær fordi de K3 fejl, der skal rettes jævnfør tilstandsrapporten, er medregnet i vurderingen. Desuden er der mange fremvisninger på boligen.
Du kan returnere bolden stille og roligt: Jeg kan sagtens forstå, at sælger mener, ejendommen bør være mere værd. Men det kræver altså en række forbedringer at nå dertil. Jeg har meget svært ved at se, hvordan jeg kan få min bank med til at finansiere en højere kontantpris.
Jeg vil gerne prøve, men den skal ikke afvige meget fra mit tilbud, for så må jeg desværre trække mig fra handelen. Hvilken pris kan sælger acceptere, for så vil jeg forelægge det for min bank?

En billig advokat kan godt være en fremragende advokat

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede boligadvokater i Høng:
  • Renteudvikling
  • Prioritetslån
  • Moms og afgifter
  • Løsøre
  • Landbrugsret

Få 2-3 tilbud på Høng boligadvokat - Spar i nærheden af 11%

Få nemt kontakt med engagerede boligadvokatfirmaer her på tilbudsportalen 3advokattilbud.dk. Er du på jagt efter en billigt og solid boligadvokat i 4270 Høng?. Vores seriøse netværk består af anerkendte og reelle boligadvokatfirmaer i hele landet - også i Høng.
Vi lokaliserer helt gratis og enkelt to-tre prima specialtilbud i Høng fra faguddannede boligadvokater. Indtast din opgave i webformularen så boligadvokatfirmaerne i en fart kan beslutte, om de vælger at udfærdige eminente tilbud på boligadvokatopgaven. Det er nogle gange rigelig problematisk, selv at opspore en lokal troværdig boligadvokat i Høng.
Til tider overkommer man ikke at løse en sag om ejerskifteforsikring selv - Løsningen er er hente tre lokale pristilbud. Indtast sagen detaljeret så boligadvokatfirmaerne i en fart kan beslutte, om de vælger at byde på din boligadvokatopgave. Ønsker du ikke at bruge kræfter på ejendomsværdiskat, ejerforhold eller grundejerforening, så indhent gerne 3 lokale tilbud.

Boligadvokatfirmaer Høng eksempel:


Frændemark Wallin Law

Gildehøjvej 3
4270 Gørlev
CVR: 39505290
www.fw-law.dk

Advokat Klauss Sell

Algade 23 A
4270 Gørlev
CVR: 49577818
www.klaussell.dk