Boligadvokat Høng

  • Få 3 fantastiske boligadvokat tilbud Høng
  • Du får udelukkende tilbud fra dygtige advokater
  • Få ca 26 % i rabat på rutineret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Høng

Bakkevej
Drosselvej
Rønnebærvej
Tværvej
Bygvænget
Læsøvej
Gyvelvænget
Odinsvej
Sorøvej
Banehaven
Monrads Have
Borrevænget
Glentevej
Sogneskellet
Kirsebærhaven
Eskilshøjvej
Norgesvej
Kastanjelunden
Nyvej
Borretoften

Få gratis 3 tilbud på en god og billig Høng boligadvokat

Få 3 strålende tilbud fra faguddannede boligadvokater i Høng. Med en ganske lille indsats, kan du få et godt tilbud og spare mange penge, ved at bruge vores gratis service. Vi samarbejder udelukkende med autoriserede boligadvokater så derfor er du i gode hænder, når du opretter en boligsag her på 3advokattilbud.dk.
Når man har valgt den ejendomsmægler, der skal sælge boligen, skal der indgås en såkaldt Formidlingsaftale om salg. Det er en kontrakt, som loven kræver skal foreligge mellem sælger og ejendomsmægler. Den skal indeholde en detaljeret beskrivelse af de vilkår, som boligen udbydes på.
Formidlingsaftalen kan højst gælde for seks måneder. Derefter kan den forlænges med op til tre måneder. l modsætning til tidligere kan aftalen opsiges uden varsel. Ejendomsmægleren har da krav på honorar for det arbejde, der allerede er udført, dog maksimalt 25 procent af det samlede salær.

Forhandling om den udbudte pris

Mægler: Sælger er ubøjelig med hensyn til den udbudte kontantpris. Det er prisen på villaen. lsær fordi de K3 fejl, der skal rettes jævnfør tilstandsrapporten, er medregnet i vurderingen. Desuden er der mange fremvisninger på boligen.
Du kan returnere bolden stille og roligt: Jeg kan sagtens forstå, at sælger mener, ejendommen bør være mere værd. Men det kræver altså en række forbedringer at nå dertil. Jeg har meget svært ved at se, hvordan jeg kan få min bank med til at finansiere en højere kontantpris.
Jeg vil gerne prøve, men den skal ikke afvige meget fra mit tilbud, for så må jeg desværre trække mig fra handelen. Hvilken pris kan sælger acceptere, for så vil jeg forelægge det for min bank?

En billig advokat kan godt være en fremragende advokat

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede boligadvokater i Høng:
  • Renteudvikling
  • Prioritetslån
  • Moms og afgifter
  • Løsøre
  • Landbrugsret

Lokal boligadvokat fra 4270

Advodan Holbæk I/S
Kanalstræde 1
4300 Holbæk
CVR: 71748014
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kim Hansen
Nygade 15
4220 Korsør
CVR: 17461400
Hjemmeside
Advokat Klauss Sell
Algade 23 A
4281 Gørlev
CVR: 49577818
Hjemmeside