Boligadvokat Faxe

  • Få 3 konkurrencedygtige boligadvokat tilbud Faxe
  • Du får tilbud fra kreative advokater
  • Få hurtigt 14 procent i rabat på velrenommeret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 4640

Torvegården
Stationsvej
Præstøvej
Kikkenborgvej
Leestrupvej
Stavnstrupvej
Kirkeskoven
Stubberupvej
Maglemosen
Digestykket
Amagervej
Dalgårdsvej
Kalvehavevej
Rødvigvej
Vemmetoftevej
Huslodderne
Gyldenhøjvej
Hulhøjvej
Pilestrædet
Bryggervangen

Gratis tilbud fra boligadvokat i Faxe - Få dem her!

Få 3 gratis boligadvokat tilbud i Faxe! Begynd med at beskrive din boligsag i et simpelt skema og send det derefter ind til os her på 3advokattilbud.dk med et klik. Vi behandler din forespørgsel og identificerer den bedste løsning, som imødekommer dit ønske om boligadvokathjælp. Så modtager du 3 udmærkede tilbud.
Tinglysningen er det officielle bevis på, at boligen har skiftet ejer og på hvilke vilkår. Tinglysning er en offentlig registrering af ejerskifte, pantebreve, servitutter m.m. Til sidst bliver der udarbejdet en refusionsopgørelse af den, der berigtiger handlen.
Opgørelsen viser, hvad sælger og køber hver især skylder hinanden. Selv om boligen lige er handlet, skylder parterne hinanden penge. Årsagen er, at køber skal betale den næste, fulde terminsydelse, selv om køber ikke har ejet boligen i terminsperioden, og sælger skal selvfølgelig betale for den tid, han har boet der.

Tips til forhandling med ejendomsmægler ved køb af bolig

Når du har drøftet dit tilbud med ejendomsmægleren, så lad endelig ejendomsmægleren ringe til sælger under mødet for at få forhandlet endeligt på plads med kort varsel. Det sætter både ejendomsmægler og sælger under pres for at få løst salget og dermed sikret, at drømmeboligen bliver din.
Du skal være opmærksom på, at ejendomsmægleren i hver enkelt ejendomshandel vil gå langt for at fastholde en forhandlingssituation, for mæglerens salær kommer først til udbetaling, når handelen er underskrevet af begge parter.
Ejendomsmægleren vurderer altså i hver enkelt situation, om forhandling mellem køber og sælger kan lade sig gøre. Er sælgers eller købers forventninger til salgsresultatet for højt, eller kan det lade sig gøre at mødes på midten, så alle parter føler, at de har gjort en god handel?

Find den rigtige boligadvokat uanset opgavens art

Boligadvokater i Faxe dækker hele kommunen - nord - syd - øst - vest:
  • Hyllede
  • Kongsted
  • Stubberup
  • Smerup
  • Karise

Find de bedste boligadvokater

BoligAssistancen Aps
Dyrlundsvej 12
4600 Køge
CVR: 32838758
www.boligassistancen.dk
Advokatfirmaet Hoeck
Gammel Lyngvej 2
4600 Køge
CVR: 39038439
www.advokat-hoeck.dk
Lars Becher Carstens
Præstegårdsvej 5
4632 Bjæverskov
CVR: 34538387
Tlf. 33344222