Boligadvokat Galten

  • Få 3 hammerfede boligadvokat tilbud Galten
  • Du får bare tilbud fra troværdige advokater
  • Få let 25 pct i rabat på potentiel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

8464 Galten
vejnavne

Agervangen
Klintevej
Vestergade
Mølletoften
Hørslevvej
Erhvervsparken Klank
Engvangsvej
Blåmejsevej
Stjær Bakker
Finsens Alle
Rytterbakken
Kløvervej
Enebærvej
Kirkestien
Bellisvej
Præstemarken
Porsevænget
Østergade
Højgårdsvej
Svaneparken

Få 3 gratis tilbud fra boligadvokat i Galten på 48 timer

Er du i færd med at købe eller sælge fast ejendom i eller i nærheden af Galten, så er det ofte en god idé, at du finder en kompetent boligadvokat. Her på hjemmesiden kan du gratis og uforpligtende få 2-3 tilbud fra seriøse boligadvokater i Galten, som gerne vil påtage sig løse din boligopgave.
Det gælder uanset om det er køb, salg, rådgivning eller andre typer af assistance som en boligadvokat kan tilbyde. Du udfylder blot onlineformularen på mindre end 4 minutter og forklarer, hvorfor du søger efter en boligadvokat. I løbet af 3 dage får du godkendte tilbud på opgaven fra 3 kvalitetssikrede boligadvokater.
En bolighandel omfatter en lang række forskellige dokumenter vedrørende en boligs tilstand og juridiske forhold. Det er derfor vigtigt at du og din advokat sætter jer ind i denne samling af dokumenter, så I er klar over, hvilken stand den bolig du køber er i.

Seniorer, salg og timing

Det har længe været skrevet i medierne, at antallet af seniorer vokser så hurtigt, at der mangler seniorvenlige boliger over hele landet. Tal fra Danmarks Statistik viser tydeligt, at antallet af seniorer ud af den samlede befolkning, stiger særdeles kraftigt.
De personer, som er på arbejdsmarkedet, skal arbejde mere og mere intenst for at kunne tjene penge nok til resten af samfundet. På Erhvervs- og Byggestyrelsens hjemmeside www.ebst.dk kan du desuden se, at boligmassens ejerforhold er fordelt med 53% ejerboliger, 40% lejeboliger og 7% andelsboliger.
Ca. halvdelen af lejeboligerne er almennyttigt ejet, og dermed er den resterende halvdel privat ejet. At antallet af seniorer er stigende, og mængden af etageboliger er ca. en halv million lavere end det samlede antal parcel- og rækkehuse, vil, uanset hvordan vi vender og drejer det, skabe et større og større pres på lejligheder.

Indtast din boligsag i formularen i dag

Her er eksempler på typer af sager som en effektiv boligadvokat i Galten kan få ekspederet.
  • Ejerlejlighedskort
  • Ejendomsværdiskat
  • Boligdokumenter
  • Beliggenhed
  • Afdragsfrit lån

Boligadvokat Galten eksempler:

Advokatfirmaet Birthe Møller Nielsen
Voldbyvej 100
8464 Galten
CVR: 16999687
Hjemmeside
Advokatfirmaet Arne Rustrup
Søndergade 5
8464 Galten
CVR: 85234714
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Keld Nomanni
Svaneparken 14
8464 Galten
CVR: 20009136
Hjemmeside