Boligadvokat Furesø

  • Få 3 rare boligadvokat tilbud Furesø
  • Du får bare tilbud fra bundsolide advokater
  • Få hurtigt 10 pct i rabat på fleksibel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Furesø

Lyngevej
Højdevej
Snoghøjvej
Maglevangen
Solsiden
Solvænget
Kløvermarken
Femstykket
Baunesvinget
Humlehaven
Ahornvej
Lyngeparken
Bøgebakken
Nordkranvej
Barresøvej
Engtoften
Granlyet
Pilevangen
Hybenbakken
Lynge Søpark

Modtag 3 gode boligadvokat tilbud i Furesø kommune

Få op til 28 pct i rabat ved at indhente 3 gratis tilbud fra lokale stabile boligadvokater i Furesø kommune. Skal du lave løst en boligadvokatsag så beskriv sagen i skemaet og send det ind til os (det tager ikke mange minutter). I løbet af 1-2 hverdage får du 3 skræddersyede tilbud at vælge imellem.
Normalt bliver der udstedt et sælgerpantebrev ved et boligsag. Det er nødvendigt, fordi realkreditlån kun må udgøre maks. 80 procent af kontantprisen. Sælgerpantebrevet er bevis på, at køber skylder sælger penge. Sælger har som sikkerhed for lånet pant i huset.
Køber har dog mulighed for at indfri sælgerpantebrevet til en aftalt kurs. Hvis køber ikke er interesseret i at indfri sælgerpantebrevet, bør man som sælger overveje, om det ikke er bedst at sælge pantebrevet til markedskurs. Der er altid en vis risiko for, at køberen ikke kan blive ved med at betale renter og afdrag.

Køb af bolig i lukket bud - licitation

Nogle købere oplever at ende i det, der hedder et lukket bud. Det er situationer, hvor der samtidig står flere købere til den samme bolig. Lukket bud betyder, at hvis flere købere har interesse i samme bolig, skal hver enkelt køber inden for en bestemt dato og klokkeslæt aflevere en kuvert til ejendomsmægleren.
I kuverten ligger buddet med den endelige kontantpris, man ønsker at betale for boligen. Den køber, der byder mest, er typisk den, sælger vælger. Men det er udelukkende sælgers afgørelse. Det er en ganske ubehagelig og stressende situation og naturligvis fordyrende for køber.
Så mit bedste råd er, at du kun deltager i lukket bud, hvis fornemmelsen i maven fortæller dig at netop den bolig, er det eneste saliggørende for din livskvalitet de næste mange år.

Vi finder 3 lokale advokater, der gerne vil løse din opgave

Få 3 tilbud på juridisk bistand til din boligsag - uanset hvor du bor i Furesø kommune:
  • Fiskebæk
  • Hareskovby
  • Jonstrup
  • Kirke Værløse
  • Stavnsholt

Eksempler på lokal boligadvokat Furesø

Kortsen Advokater ApS
Farum Hovedgade 16
3520 Farum
CVR: 33245084
Hjemmeside
Advokat Marianne D. Nyegaard
Uggeløsegård 23
3540 Lynge
CVR: 38255258
Hjemmeside
Advokat Peter Teisen
Rolighedsvej 2
3500 Værløse
CVR: 32982727
Hjemmeside