Boligadvokat Frederiksberg

  • Få 3 optimale boligadvokat tilbud Frederiksberg
  • Du får tilbud fra seriøse advokater
  • Få ca 18 % i rabat på effektiv boligadvokat

Ageras Advokattilbud

2000 Frederiksberg
vejnavne

Rolfsvej
V.E. Gamborgs Vej
Bispeengen
Rolfs Plads
Tjørneskellet
H. Schneekloths Vej
Roarsvej
Poppelskellet
Ved Andebakken
Godthåbsvej
Regenburgsvej
Hoffmeyersvej
H.V. Nyholms Vej
Priorvej
Dalgas Have
Joakim Larsens Vej
Frederik VI's Alle
Seedorffs Vænge
Langelandsvej
Solbjerg Plads

Vesterbro boligadvokat? Her får du 3 gode gratis tilbud

At spørge familie eller venner om de kender en god boligadvokat på Frederiksberg til din boligsag, kan tage lang tid og du kan ikke være sikker på, at den boligadvokat, du bliver anbefalet, rent faktisk er god. Brug i stedet vores gratis onlinetjeneste til at finde 3 kompetente boligadvokater på Frederiksberg, der gerne vil løse din boligsag.
En erfaren boligadvokat kan blandt andet bistå vel valg af financiering. Når man køber sin ejerbolig, er den normale finansiering størst muligt realkreditlån, et sælgerpantebrev og en kontant udbetaling.
Parcelhuse og ejerlejligheder kan belånes op til 80 procent af værdien med realkreditlån, som kan løbe i op til 30 år. Af de resterende 20 procent af prisen udgør sælgerpantebrevet normalt 12-14 procent. Resten er den kontante udbetaling. Spar 24-27 pct på en solid Frederiksberg boligadvokat med 3 rare tilbud.

Forsøg at beregne den årlige varmeudgift

Budgettet er et udkast, der først endeligt kan fastlægges, når du har udgifterne for den specifikke bolig. Et klassisk eksempel på en variabel udgift er varmeforbruget. I en gammel villalejlighed kan den årlige varmeregning nemt lyde på 15.000 kr., mens det samme antal m2 i et nyopført parcelhus kun koster 7.000 kr.
Differencen på 8.000 kr. i årlig varmeudgift betyder, at købesummen kan variere med mere end kr. 150.000 kr. i budgettet med et fastforrentet 4 % obligationslån over 30 år. Så sørg for at tage alle nødvendige oplysninger om indtægter og udgifter med til din bankrådgiver første gang.
Indtægter ud over lønindkomst, understøttelse, SU eller pension kan være værdi af frynsegoder som fri bil, kørselsfradrag, fri telefon, avis, pc, børnetilskud, renteindtægter, kursgevinster m.m.

Lad en effektiv boligadvokat løse din boligsag

Advokatkontorer på Frederiksberg dækker ofte mange forskellige emner inden for boligadvokatfaget bl.a. som følge af flere ansatte advokater med forskellige specialer for eksempel:
  • Ejendomsformidling
  • Erhvervsejendomme
  • Kapitalafkastordning
  • Købermægler
  • Misligeholdelse

Eksempler på boligadvokat i 2000 Frederiksberg

Rialto Advokater I/S
Falkoner Alle 1
2000 Frederiksberg
CVR: 74705316
Hjemmeside
Advokat Niels-Erik Hansen
Falkoner Allé 7
2000 Frederiksberg
CVR: 32623905
Hjemmeside
Boelskifte Advokater
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
CVR: 34603545
Hjemmeside