✍️Boligadvokat Frederiksberg

Find 3 tilbud på fint boligadvokat Frederiksberg. Sammenlign hurtigt og gratis priser og tilbud på Frederiksberg. Få op til 44 procent i nedslag med 3 boligadvokattilbud.


✍️Vesterbro boligadvokat? Her får du 3 gode gratis tilbud

3 advokat tilbud: Du får den stærkeste pris på Frederiksberg
At spørge familie eller venner om de kender en god boligadvokat på Frederiksberg til din boligsag, kan tage lang tid og du kan ikke være sikker på, at den boligadvokat, du bliver anbefalet, rent faktisk er god. Brug i stedet vores gratis onlinetjeneste til at finde 3 kompetente boligadvokater på Frederiksberg, der gerne vil løse din boligsag.
En erfaren boligadvokat kan blandt andet bistå vel valg af financiering. Når man køber sin ejerbolig, er den normale finansiering størst muligt realkreditlån, et sælgerpantebrev og en kontant udbetaling.
Parcelhuse og ejerlejligheder kan belånes op til 80 procent af værdien med realkreditlån, som kan løbe i op til 30 år. Af de resterende 20 procent af prisen udgør sælgerpantebrevet normalt 12-14 procent. Resten er den kontante udbetaling. Spar 24-27 pct på en solid Frederiksberg boligadvokat med 3 rare tilbud.

✍️Forsøg at beregne den årlige varmeudgift

Budgettet er et udkast, der først endeligt kan fastlægges, når du har udgifterne for den specifikke bolig. Et klassisk eksempel på en variabel udgift er varmeforbruget. I en gammel villalejlighed kan den årlige varmeregning nemt lyde på 15.000 kr., mens det samme antal m2 i et nyopført parcelhus kun koster 7.000 kr.
Differencen på 8.000 kr. i årlig varmeudgift betyder, at købesummen kan variere med mere end kr. 150.000 kr. i budgettet med et fastforrentet 4 % obligationslån over 30 år. Så sørg for at tage alle nødvendige oplysninger om indtægter og udgifter med til din bankrådgiver første gang.
Indtægter ud over lønindkomst, understøttelse, SU eller pension kan være værdi af frynsegoder som fri bil, kørselsfradrag, fri telefon, avis, pc, børnetilskud, renteindtægter, kursgevinster m.m.

Lad en effektiv boligadvokat løse din boligsag

Gratis advokattilbud: Bliv kontaktet af arbejdsvillige boligadvokatfirmaer på Frederiksberg
Her kan du acceptere et af boligadvokat tilbuddene og få 26-35 pct i super rabat på den indsendte boligadvokatopgave. Du er landet på boligadvokatportalen 3advokattilbud.dk - ekspertportalen hvor du med det samme kan sikre dig op til tre 1. klasses gratis boligadvokattilbud. Advokatkontorer på Frederiksberg dækker ofte mange forskellige emner inden for boligadvokatfaget bl.a. som følge af flere ansatte advokater med forskellige specialer for eksempel:
  • Ejendomsformidling
  • Erhvervsejendomme
  • Kapitalafkastordning
  • Købermægler
  • Misligeholdelse

Hent de stærkeste tilbud på dygtig boligadvokat Frederiksberg

Bestil en boligadvokat, der har kompetencen til at løse et forældrekøb på ingen tid. Potentielle boligadvokater løser fx disse opgaver: rentestigning, anpartsselskaber, bolighandler uden mægler og stamoplysninger. Vi finder suveræne tilbud fra energiske og billige boligadvokatvirksomheder over hele det ganske land - også på Frederiksberg.
Få reel assistance til udførelse af dine udestående boligadvokatopgaver til yderst liflige priser. På 3advokattilbud.dk kan du let sammenligne boligadvokatfirmaer online og tjene op til 34 % i god rabat. Det er let at bruge denne internetservice og boligadvokaterne udfører alle former for boligadvokatopgaver på hele Frederiksberg.
Inden for to-tre arbejdsdage kontakter de 3 mest pålidelige boligadvokatfirmaer dig med deres aktuelle pristilbud. Godkendte og energiske boligadvokater er parate til opgaven. Vore partnere skaber glade kunder og nøgleordene er bl.a gode materialer, kundedialog og fantastisk service.

Billig boligadvokat på Frederiksberg? Få 3 gratis tilbud!

Fast ejendom
Ejendoms- og byggemarkedet er underlagt kompliceret dansk og EU-regulering og udsætter virksomheder og myndigheder for en lang række udfordringer ved bygning, køb, salg og leasing.
Vores ejendoms- og byggelovgruppe har de førende juridiske rådgivere i Danmark, der har rådgivet om nogle af de væsentligste tilfælde og projekter på dette område. Vi har stor erfaring med rådgivning af store danske og udenlandske ejendomsinvestorer, statskontrollerede virksomheder og myndigheder.

Vores rådgivning strækker sig ud over blot juridisk rådgivning. Vi har også indgående kendskab til
ejendoms-, bygge- og anlægsindustrien. Vi anvender denne viden aktivt for at sikre, at vores råd opfylder vores kunders kommercielle behov.

Vi fungerer som en juridisk rådgiver og kommerciel sparringspartner i spørgsmål som:

Ejendom transaktioner (M & A Real Estate)
Projektudvikling
erhvervslejeret
Property finansiering
Byggeri
Miljøretog planlægningsspørgsmål
Ejendomme og insolvens

ejendomstransaktioner (M & A)
en forudsætning for enhver vellykket ejendomssalg eller køb er omhyggeligt forberedt - før en aftale er indgået - for at identificere eventuelle potentielle transaktionsrelaterede udfordringer.

Vi har stor erfaring med at forhandle og gennemføre danske og internationale ejendomssalg og -køb, herunder hoteller, indkøbscentre og kontor-, industri-, detail- og boliger. Vi giver også råd til ejendomsfonde, pensionsfonde, foreninger og børsnoterede og private investorer, herunder rådgivning om ejerskabsstrukturer - for individuelle ejendomme såvel som porteføljer.

For hver enkelt transaktion kan vi samle et erfarent team af rådgivere for at hjælpe vores kunder med at afdække og identificere alle gældende vilkår og relevante risici, før de underskriver en aftale.

Vores råd omfatter:

Rådgivning til investorer (dansk og udenlandsk)
Processtyring til udenlandske ejendomsinvesteringer
Overdragelse af ejendomsporteføljer
Ejendomsstrukturer (Corporate Real Estate)
Strukturerede processer i transaktioner
Offentlige og private udbudsprocedurer
Due diligence
Ejendomsprospekter
Ejendomsretlige spørgsmål
Forsikring
Registrering i landet registrering
Kontrol af offentlige landevalueringsværdier og behandling af klager
Optionsaftaler
Fortrolighedsrettigheder
Afslutning af private transaktioner (enkeltfamilieboliger, private lejligheder og feriehuse)
Tvistbilæggelse, herunder voldgift og retssager

Fast ejendom og insolvens
Håndtering af insolvente ejendomme kræver en juridisk team med dybdegående erfaring, der kan sikre, at det endelige resultat i hver situation også er den bedste løsning.

Vi rådgiver om alle former for fast ejendom i forbindelse med insolvens. Vi rådgiver banker og andre långivere samt kreditorer og nationale og internationale investorer. Vi fungerer også som tilsynsførende udpeget af konkursretten under suspensions af betalinger og som trustees i konkurs.

Med vores specialiserede viden og indsigt kan vi hjælpe vores kunder med at opnå den bedst mulige løsning både juridisk og kommercielt.

Vores råd omfatter:

Forfaldne lån
Afgifter på ejendom som sikkerhed for gæld
Sikkerhed
Foreclosures og indsamling af realkreditgæld
Ejendom i forbindelse med suspension af betalinger
Stand-still arrangementer
Ejendom i forbindelse med konkurs
Undgåelse af ejendomstransaktioner
Ejendom i forbindelse med ordninger med kreditorer
Restruktureringer
Ejendom i besiddelse af panthaver
Hypotekskonti
Afviklingsprocedurer (uden for domstol)

Financiering af fast ejendom
Fast ejendom finansiering kan være en udfordrende proces med særlige behov og krav til lånemuligheder og strukturer.

Vores ejendoms- og byggelovgruppe yder rådgivning og handling som dirigent for danske og udenlandske banker, realkreditinstitutter, låntagere, agenter og kreditvurderingsbureauer på alle aspekter af finansiering af fast ejendom, ejendomsporteføljer og ejendomsvirksomheder.

På grund af vores omfattende erfaring med finansiering af forskellige typer af ejendomme er vi overbevist om, at vi kan levere kvalificerede, kommercielle anbefalinger til finansieringsløsninger, som optimerer resultaterne for vores kunder.


Frederiksberg fagfolk i Advokatbranchen


Købersmægler

Nyvej 17
2000 Frederiksberg
CVR: 36391030
www.koebersmaegler.dk