Boligadvokat Frederiksberg

  • Få 3 velegnede boligadvokat tilbud Frederiksberg
  • Få bare tilbud fra certificerede advokater
  • Få op til 23 % i rabat på arbejdsvillig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Frederiksberg
vejnavne eksempler

Rolfsvej
Storm Petersens Vej
Sprogøvej
Langelandsvej
Dalgas Boulevard
Egeskellet
Helge Rodes Alle
Franckesvej
Kongensvej
N. Jespersens Vej
Solsortvej
Godthåbsvej
Henning Matzens Vej
Duevej
Falkoner Plads
Segelckesvej
Egernvej
Emil Chr. Hansens Vej
Solbjergvej
Philip Schous Vej

Vesterbro boligadvokat? Her får du 3 gode gratis tilbud

At spørge familie eller venner om de kender en god boligadvokat på Frederiksberg til din boligsag, kan tage lang tid og du kan ikke være sikker på, at den boligadvokat, du bliver anbefalet, rent faktisk er god. Brug i stedet vores gratis onlinetjeneste til at finde 3 kompetente boligadvokater på Frederiksberg, der gerne vil løse din boligsag.
En erfaren boligadvokat kan blandt andet bistå vel valg af financiering. Når man køber sin ejerbolig, er den normale finansiering størst muligt realkreditlån, et sælgerpantebrev og en kontant udbetaling.
Parcelhuse og ejerlejligheder kan belånes op til 80 procent af værdien med realkreditlån, som kan løbe i op til 30 år. Af de resterende 20 procent af prisen udgør sælgerpantebrevet normalt 12-14 procent. Resten er den kontante udbetaling. Spar 24-27 pct på en solid Frederiksberg boligadvokat med 3 rare tilbud.

Forsøg at beregne den årlige varmeudgift

Budgettet er et udkast, der først endeligt kan fastlægges, når du har udgifterne for den specifikke bolig. Et klassisk eksempel på en variabel udgift er varmeforbruget. I en gammel villalejlighed kan den årlige varmeregning nemt lyde på 15.000 kr., mens det samme antal m2 i et nyopført parcelhus kun koster 7.000 kr.
Differencen på 8.000 kr. i årlig varmeudgift betyder, at købesummen kan variere med mere end kr. 150.000 kr. i budgettet med et fastforrentet 4 % obligationslån over 30 år. Så sørg for at tage alle nødvendige oplysninger om indtægter og udgifter med til din bankrådgiver første gang.
Indtægter ud over lønindkomst, understøttelse, SU eller pension kan være værdi af frynsegoder som fri bil, kørselsfradrag, fri telefon, avis, pc, børnetilskud, renteindtægter, kursgevinster m.m.

Lad en effektiv boligadvokat løse din boligsag

Advokatkontorer på Frederiksberg dækker ofte mange forskellige emner inden for boligadvokatfaget bl.a. som følge af flere ansatte advokater med forskellige specialer for eksempel:
  • Ejendomsformidling
  • Erhvervsejendomme
  • Kapitalafkastordning
  • Købermægler
  • Misligeholdelse

3 boligadvokater i postnummer 2000

Købersmægler
Nyvej 17
2000 Frederiksberg
CVR: 36391030
www.koebersmaegler.dk
Advokatfirmaet Deleuran
Peter Bangs Vej 59
2000 Frederiksberg
CVR: 15765976
www.deleuran.dk
Virtus Advokater
Gammel Kongevej 140
2000 Frederiksberg
CVR: 35204105
www.virtusadvokater.dk