Boligadvokat Billund

  • Få 3 generøse boligadvokat tilbud Billund
  • Få udelukkende tilbud fra prekvalificerede advokater
  • Få let 27 % i rabat på bundsolid boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 7190

Jægersprisvej
Majsmarken
Plougslundvej
Kløvervej
Almstokvej
Elkjærhøjevej
Nordmarksvej
Ankelbovej
Tusindbenet
Skolevej
Lærkevej
Tingstedet
Kærvej
Butikstorvet
Nordvej
Højmarksvej
Billundvej
Fælleden
Bogfinkevej
Kobjergvej

Lokalkendt boligadvokat i Billund? Få 3 gratis tilbud

Hvor i Billund får du 3 tilbud på effektiv og grundig sagsbehandling af din boligsag? Helt gratis og uforpligtende? Det gør du lige her på 3advokattilbud.dk! Her kan du nemlig bestille 3 tilbud fra seriøse og billige boligadvokater i Billund. Det er både gratis og uforpligtende.
Udfyld formularen på 7-8 minutter og indsend den til os - så modtager du 3 personlige tilbud på din boligsag i Billund i løbet af to-tre dage. Det tager alt for lang tid selv at ringe rundt til forskellige advokatfirmaer for at høre om priser - ofte kan du slet ikke få en konkret pris. Her får du let 19% i rabat.
Det er derfor vigtigt at få klarlagt om boligadvokaten benytter sædvanlig timeløn eller en samlet tilbudspris, når du møder advokaten første gang. Her kan du ligeledes fornemme om en boligadvokat er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det drejer sig om at få løst en boligsag sikkert i Billund.

Ulovlige installationer

Hvis tilstandsrapporten oplyser, at for eksempek vvs-eller el-installeringer er ulovlige, så få en professionel til at udføre et specifikt tjek. Den byggesagkyndige er generalist på hele ejendommen. En el-installatør er specialist på sit område. Prisen er typisk 600 kr. + moms per 80 m2 bolig, så udgiften er til at overskue.
På www.hesyn.dk kan du læse yderligere om tilstandsrapporter, og hvad du som køber bør være opmærksom på. I tilstandsrapporten kategoriseres forbeholdene fra K1 til K3, hvor karakteren K3 er den mest alvorlige sammen med UN. Karakteren UN betyder, at forholdene skal undersøges nærmere.
Karakteren IB står for ingen bemærkninger. Oftest er man mest bekymret over antallet af fejl kategoriseret som K3 og UN. Noter om UN skal du have meget stor respekt for og få undersøgt.

Hele Billund kommune er omfattet af vores net af advokater

Her er nogle få eksempler på byer i Billund kommune, hvor vi også tilbyder at skaffe 3 personlige tilbud fra boligadvokater:
  • Vorbasse
  • Almstok
  • Skjoldbjerg
  • Hejnsvig
  • Stenderup

1. klasses boligadvokater fra postnr. 7190

Tellus Advokater
Majsmarken 1
7190 Billund
CVR: 33039891
www.tellusadvokater.dk
Mentor Tankefelt For Sygdomsramte ApS
Bøgvadvej 104
7183 Randbøldal
CVR: 38337130
Tlf. 53265382
Skovbo
Ravning Skovvej 11
7182 Bredsten
CVR: 97902852
Tlf. 75881717