Boligadvokat Bjerringbro

  • Få 3 seriøse boligadvokat tilbud Bjerringbro
  • Du får kun tilbud fra 1. klasses advokater
  • Få nemt 27 % i rabat på faglærd boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 8850

Vindumvej
Kildevangen
Ved Granerne
Hybenvej
Muldvarpekrogen
Vesterbro
Pindsvinekrattet
Angelkær
Mårvænget
Vestergårdsvej
Skovdiget
Irisvej
Bollersvej
Stenhøjen
Konvalvej
Martin Bachs Vej
Engholmvej
Ved Møllebækken
Hindbærkrattet
Kastanievej

Få 3 gratis tilbud fra boligadvokat firmaer i Bjerringbro

En stor spændende ejendom med sø i baghaven i byens bedste kvarter. Villaen præsenteres på markedet via køberkartotek og Internet samt en flot annonce i avisen. Ved Åbent hus om søndagen er der stor interesse, og flere købere melder sig allerede på banen.
Et hold går omgående i realitetsforhandlinger og bestiller tid til at besigtige igen i ro og mag dagen efter. Efter endt gennemgang af ejendommen gennemgår mægler og køber i fællesskab tilstandsrapporten samt øvrige dokumenter. Få 3 boligadvokat tilbud i Bjerringbro og få samtidig en god rabat på opgaven.
Køber har hjemmefra medbragt et tilbud på ejendommen, som køber ønsker overbragt til sælger. Mægler faxer tilbuddet til sælger samme dag. Køber ønsker et kontant prisafslag på 200.000 kr. - lidt optimistisk i betragtning af den interesse, der er for ejendommen.

Sæt huset til salg og flyt i seniorbolig

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste vil have svært ved overhovedet at forestille sig selv i en anden bolig efter 30 år det samme sted. Så skal man købe først eller sælge først? I øjeblikket er boligmarkedet med den meget lave rente stærkt præget af, at køberne slår hurtigt til over hele landet på næsten alle boligtyper.
Så vores anbefaling, for at man undgår stress i salgssituationen, er, at man sætter sin bolig til salg betinget af, at man kan finde den rigtige seniorbolig.
Det kan sagtens lade sig gøre ved at indføje en klausul både i formidlingsaftalen og købsaftalen om, at overtagelsen skal matche med en indflytning i den fremtidige bolig og at den dato er variabel. Med sådan en klausul vil sælger få tid til at finde det rigtige, samtidig med at køber med tålmodighed får sin drømmebolig.

Find den bedste boligadvokat uanset opgavens art

Boligadvokater i Bjerringbro arbejder dagligt med mange forskellige typer af sager og her er et udpluk.
  • Tinglysning
  • Stamoplysninger
  • Salg af bolig
  • Rentegaranti
  • Frister

Anerkendte boligadvokater fra postnr. 8850

Hygum Advokater
Torvegade 8
8850 Bjerringbro
CVR: 38728695
www.hygumadvokater.dk
Endo Nordic ApS
Nørregade 8
8850 Bjerringbro
CVR: 37898147
Advokatfirmaet Egsgaard
Nørregade 8 F
8850 Bjerringbro
CVR: 15958081
www.adv-egsgaard.dk