Boligadvokat Allerød

  • Få 3 herlige boligadvokat tilbud Allerød
  • Du får bare tilbud fra lokale advokater
  • Få op til 10 pct i rabat på seriøs boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Allerød

Enhøjsvej
Byledet
Callunavej
Gl Skolegårdsvej
Frederik 7 Vej
Bakketoppen
Guldborgvej
Duevej
Enghaven
Banevang
Dalbovej
Akacievej
Engholm Kirkevej
Blomsterhaven
Grønnehegn
Grøndalstien
Grev Moltkevej
Bjergvej
Allerød Have
Byparken

Få juridisk hjælp med 3 boligadvokat tilbud i Allerød

Få 3 rare og reelle tilbud, 100 % gratis, på en boligadvokat i Allerød. Vi ønsker bare, at du udfylder kontaktformularen. Du kan helt gratis indsende din boligadvokatsag til en kompetent boligadvokat her på 3advokattilbud.dk, uanset hvilken slags boligsag, det drejder sig om.
Vores tilknyttede boligadvokater udfører alle type af boligopgaver. Fortæl hvad dit problem er, så sender vi problemet videre til vores tilknyttede advokatpartnere, så du kan finde det helt rigtige billige boligadvokat i Allerød. Beskriv sagen detaljeret så boligadvokaterne nemmere kan vurdere sagen.
En salgsvurdering indeholder en beregning af salgsprisen samt en opgørelse over samtlige indtægter og udgifter i forbindelse med salget. Salgsvurderingen vil således udvise størrelsen af det kontante overskud efter salgets gennemførelse. Ejendomsmægleren vil også fortælle om de øjeblikkelige salgsmuligheder.

Husk at læse tingbogsattesten

I tingbogsattesten finder du mange interessante informationer om den bolig, du påtænker at købe. Under punktet hæftelser fremgår det for eksempel hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig.
Kontroller oplysningerne om byrder. Heraf fremgår de servitutter, boligen er pålagt i form af lokalplaner, grundejerforeninger m.m. Ind imellem er en ejendom pålagt en byrde, som fx giver naboen ret til hver maj og september at trække sin båd over din kommende græsplæne.
Alt kan jo aftales, så se for god ordens skyld efter, om der er tinglyst særlige rettigheder. For i så fald kan du som hovedregel ikke komme af med dem igen, medmindre det gøres til et krav på købstidspunktet.

Spar mindst 33% på din boligopgave

Juridisk bistand til boligsager tilbydes i hele Allerød kommune:
  • Høvelte
  • Vassingerød
  • Lynge
  • Blovstrød
  • Lillerød

Eksempel på Allerød boligadvokat

Advokat Hans Aue
Ravnsholtvej 18
3450 Allerød
CVR: 84659258
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ibenfeldt
Frederiksborgvej 54
3450 Allerød
CVR: 37158593
Hjemmeside
Advokatanpartsselskab Brix & Burmeister
Gydevang 39
3450 Allerød
CVR: 37752703
Hjemmeside