Boligadvokat Østerbro

Find 3 eftertragtede boligadvokat tilbud Østerbro. Modtag bare tilbud fra topmotiverede advokater. Få nemt 49 procent i rabat på erfaren boligadvokat.


Boligadvokat Østerbro

Boligadvokat på Østerbro? Få gratis 3 godkendte tilbud

Den hurtige vej til den rigtige boligadvokat på Østerbro. 3advokattilbud.dk har siden 2014 formidlet en lang række boligadvokat opgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde en superdygtig boligadvokat på Østerbro.
Beskriv kort din situation i formularen så kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere den helt rigtige boligadvokat til at kontakte dig. Boligadvokaterne kontakter dig direkte inden for 1-2 arbejdsdage med hver deres gode tilbud på din boligsag.
Det er 100% gratis og uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse boligadvokater på Østerbro. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele sagsforløbet. Tryk på den grønne knap og indsend din boligsag til os. Få 15% rabat på en Østerbro boligadvokat med 3 personlige tilbud.

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

Hvor har jeg lyst til at bo? Her tager du hul på alle de overvejelser, som ofte er styret af dine personlige præferencer og specielt dine følelser. Må huset ligge på den forkerte side af ringvejen, kan du leve med støjen? Måske finder du her en ejendom i bedre kvalitet og med en 300-500.000 kr. lavere kontantpris.
Eller har du det godt med at bo i en lejlighed tæt på et industrikvarter? Typisk betyder en mindre god beliggenhed, at man får bedre kvalitet til en væsentlig lavere pris. Find ud af om eller hvor, du vil gå på kompromis. Har du lyst til at bo nord eller syd for byen?
Eller skal det være centralt i centrum af byen, tæt på cafeer, venner og restauranter? Skal det være i dit barndomskvarter? Er der en bestemt bolig, som har indprentet sig som den helt rigtige?

Indtast din opgave i skemaet nu

Hæderlige boligadvokatspecialister modtager henvendelser alle steder på Østerbro for eksempel: Ryparken, Telia Parken, Triangelen og Nordhavn. Vi leverer dig let en stærk pris på enhver boligadvokat opgave på relativ kort tid - endog med usædvanlig godt nedslag Her er en liste med nogle få af de mange emner som en boligadvokat arbejder med hver dag:
  • Adkomst
  • Afgiftsfrie gaver
  • Dispositionsdato
  • Ejerlejlighedskort
  • Frister

Indhent 3 tilbud på boligadvokat Østerbro - Opdatér webskemaet

Opret din sag i tilbudsskemaet så boligadvokatfirmaerne bedre kan bestemme sig for, om de har mulighed for at udforme brugbare tilbud på boligadvokatopgaven. Udnyt vores 100 procent gratis service 3advokattilbud.dk og spar enkelt 34 procent. Udvælg et af buddene og få lige ved 34 pct i fed rabat på din boligadvokatopgave.
Indhent prima tilbud fra boligadvokater på at ordne en sag om dagbøder på Østerbro. Sammenlign let firmaer online og sikre sig ca 34 pct i drøngod rabat. Rutinerede og kvalitetssikrede boligadvokater er klar til at fremsende gavmilde tilbud på boligadvokatopgaven.
Sommetider magter du ikke at klare en byggesag selv - Løsningen er er indhente et antal solide boligadvokattilbud. Du har fundet boligadvokatportalen 3advokattilbud.dk - stedet hvor man uforpligtende kan bestille 3 superbillige boligadvokattilbud. Find en kompetent boligadvokat til at ordne din boligsag på Østerbro.

Faguddannet boligadvokat på Østerbro? Få 2-3 gratis tilbud!

Vi rådgiver om:

Langfristede lån
Bridge lån
Refinansiering
Strukturerede faciliteter
Projekt finansiering
Byggeri Lån i
udenlandsk sikkerhed
Realkreditlån
Property Bonds
sale and leaseback
misligholdte lån
Enforcement
Tvister

Entrepriseret
Start en bygning eller anlægsprojekt kræver overvejelse af forskellige regler og betingelser, hvoraf nogle kan forblive relevant i hele projektet - fra den indledende planlægningstrin lige til den endelige afslutning. En sådan omfattende proces kræver professionel rådgivning fra start til slut for at undgå uudnyttelige udfordringer.

Vores team af byggelovseksperter har stor erfaring med og specialiseret juridisk viden om de forskellige processer og risici involveret i større byggeprojekter - både offentlige og private.

Med vores lange erfaring med dette område kan vi guide dig sikkert gennem alle processerne i et byggeprojekt og identificere eventuelle problemer for at sikre, at komplekse regler ikke bremser projektets fremskridt.

Vi rådgiver om områder som:

Udbudsprocessen
Byggekontrakter, rådgivningsaftaler og generelle / særlige forhold
Konsortieaftaler
Offentlige-private partnerskaber (PPP)
Partnering
Forbindelser med myndighederne - den danske planlov og
byggelovgivning Rådgivning under byggearbejde / projekt opførelse og overdragelse, herunder håndtering af krav på forsinkelser og mangler og hyppig deltagelse i styregrupper
Finansiering og sikkerhed
Rådgivning til bygherrer og entreprenører under opsving af betalinger og konkurser
Ekspertudtalelser og afgørelser
Tvistbilæggelse, herunder voldgift og retssager

Projektudvikling
Et vellykket projekt kræver en holistisk overblik og indsigt i de udfordringer, der kan opstå i de forskellige faser af projekter - fra idé til salg. Vi har rådgivet kunder om projektudvikling i mange år og har samlet stor erfaring, ekspertise og indsigt inden for dette område og dækker alle relevante juridiske aspekter - fra lovgodkendelse, finansiering og leasing til ejendomssalg. Vi rådgiver offentlige og private bygherrer, projektudviklere, offentlige og halvoffentlige myndigheder og investorer, både i Danmark og i udlandet. Vores specialister rådgiver vores kunder i hele alle de forskellige projektfaser, herunder:

Jord køber
Matrikulært udsteder
Zoneinddeling ændrer
Landbrugs lovgivning
Planlægning og lovgivningsmæssige spørgsmål
Grundejernes, ejere og andelsboligforeninger
Valg af selskabsform
Bud - nationalt og EU-regler
Projekt rådgivning
entrepriseret og rådgiveraftaler
miljøspørgsmål
Sale og købsaftaler
leasing
Skatter
Projektfinansiering

Erhvervslejeret
loven om leasing er kompleks, og manglende overholdelse af reglerne kan have økonomiske konsekvenser for leasingtager og leasinggiver. Inden der underskrives en lejekontrakt, skal der foretages grundigt undersøgelsesarbejde for at undgå juridiske fejl. Vores specialister har dybdegående erfaring inden for alle aspekter af kommerciel leasinglovgivning og kan rådgive både lejere og udlejere, offentlige og private såvel som internationale parter. Ved at kombinere omfattende erfaring og juridisk ekspertise kan vi navigere i de komplekse leasingregler og sikre, at vores kunder får de mest kommercielt fordelagtige vilkår i hver enkelt leasing situation.
Boligadvokat Østerbro
Eksempler på veje
fra Østerbro:
Hobrogade
Langelinie
Ved Vænget
Horsensgade
Ribegade
Svendborggade
Juliane Maries Vej
Klædemålet
Hedemannsgade
Jens Juels Gade
Lilly Helveg Petersens Plads
Sundkrogskaj
Folke Bernadottes Allé
Haraldsgade
Helgesensgade
Edvard Griegs Gade
Zinnsgade
Møllegårdsvej
Marstalsgade
Hjortøgade
Billig VVS

Østerbro selskaber fra Advokatfaget


Contago

Hesseløgade 56
2100 København Ø
CVR: 37090158
Tlf. 61145042

Valdal Advokatfirma

Øster Allé 33
2100 København Ø
CVR: 10101247
www.valdal.com

Advokatfirmaet Jan Joensen

Vestagervej 3
2100 København Ø
CVR: 13960186
www.vestagervej3.dk


Advokat Torben Henriksen

Østerbrogade 103
2100 København Ø
CVR: 61694811
www.jelsdorf-henriksen.dk

Advokat Jørgen Lindeberg

Vestagervej 3
2100 København Ø
CVR: 74157513
www.vestagervej3.dk

InHouse Advokatfirma

Lyngbyvej 2
2100 København Ø
CVR: 33678932
Tlf. 70272823

Molt Wengel Advokatpartnerselskab

Dampfærgevej 27
2100 København Ø
CVR: 29629927
www.mowe.dk


Argus Advokater ApS

Vestagervej 3
2100 København Ø
CVR: 29780870
www.arguslaw.dk

Plesner Advokatpartnerselskab

Amerika Plads 37
2100 København Ø
CVR: 38477935
www.plesner.com

Nielsen & Thomsen Advokater

Østbanegade 55
2100 København Ø
CVR: 10414296
www.ntadvokater.dk

Bech-Bruun Advokatfirma

Langelinie Allé 35
2100 København Ø
CVR: 25089944
www.bechbruun.com


Sirius advokater I/S

Dampfærgevej 10
2100 København Ø
CVR: 29052565
www.siriusadvokater.com

Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab

Østbanegade 55
2100 København Ø
CVR: 35407448
www.nt.dk

Adacta Advokater ApS

Øster Farimagsgade 67
2100 København Ø
CVR: 32764231
www.adacta-law.dk

Advokat Kristina Marstrand

Blegdamsvej 114
2100 København Ø
CVR: 25094344
www.advokatmarstrand.dk


Advokat Lene Rytter

Nordborggade 3
2100 København Ø
CVR: 31146658
Tlf. 21708672