Advokat Søborg

  • Få 3 sikre tilbud på advokater i Søborg
  • Udfyld formularen online på ca 7 min.
  • Billig advokat - Der er penge at spare (29%)

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Søborg

Lillegårds Alle
Dalen
Hvedemarken
Columbusvej
Gladsaxe Ringvej
Carl Møllers Alle
Kagsåkollegiet
Karabinvej
Kiærs Alle
Esberns Alle
Ejsingvej
Kontorvej
Havevej
Carl Blochs Alle
Jebjerg Alle
Onsbjerg Alle
Maglekrogen
Holmevej
Byværnsvej
Kanonvej

Søborg advokat? Bestil 3 tilbud gratis og uforpligtende

Få 3 fantastiske tilbud på en effektiv og billig advokat fra Søborg! Via vores gratis internetservice kan du nemt indhente 3 kontante tilbud ianset hvilken slags advokatsag, du har brug for at få hjælp til. Vi tilbyder at sætte dig i forbindelse med de bedst egnede advokatfirmaer i Søborg og Gladsaxe.
Har du 4½ minut til overs? Så brug dem på at beskrive din sag i kontaktskemaet og indsend derefter sagen til os. Vi videredistribuerer sagen ud i vores netværk af advokater i Gladsaxe kommune som får mulighed for at læse sagen. I løbet af kort tid bliver du kontaktet af 3 firmaer, som gerne vil løse sagen.
Ved at benytte vores service - der som allerede nævnt er 100 pct gratis og uforpligtende - kan du måske være heldig op spare hele 30 pct på advokatsalæret. Der er især penge at spare, hvis det er en standardsag, hvor du nemt kan sammenligne de indkomne tilbud. Held og lykke med sagen!

Det er blevet billigere at finde en god advokat

Domstolene har været ved at drukne i sager i småtingsafdelingen. Blandt andet derfor er kravene til erstatning i forbindelse med ejendomshandel blevet skærpet betydeligt. Der skal være tale om fejl og mangler af betydelig størrelse, før man kan forvente at få tilkendt erstatning.
Med væsentlig størrelse forstås 7-10 procent af købesummen. Det gælder dog ikke, såfremt sælger har handlet svigagtigt, f.eks. ved at fortie nogle oplysninger om boligen eller dækket over fejl. Hvis køber og sælger bliver uenige, vil det både være det letteste og billigste for begge parter, hvis de selv finder en løsning på problemerne.
Hvis parterne ikke kan blive enige, bør man i første omgang tage kontakt med ejendomsmægleren for at gennemdrøfte sagen. Hvis det ikke løser problemerne, kan næste skridt være kontakt til advokaten. Uenigheden kan være så alvorlig, at der ikke er nogen vej uden om en retssag.

Få 3 advokatfirmaer til at byde på din opgave

Her følger en række eksempler på sager som typisk varetages af advokater.
  • Konkurrenceret
  • Piskesmæld
  • Seriesalg
  • Skat
  • Søret

Eksempler på lokal advokat i Søborg

Testamente.nu
Selma Lagerløfs Alle 18
2860 Søborg
CVR: 35706917
Hjemmeside
ASK Advokater ApS
Søborg Hovedgade 94 B
2860 Søborg
CVR: 32149502
Hjemmeside
Therkildsen Advokater A/S
Kildebakken 1
2860 Søborg
CVR: 28841957
Hjemmeside