Advokat Lyngby

  • Få 3 fantastiske tilbud på advokater i Lyngby
  • Udfyld skemaet online på mindre end 2 min.
  • Billig advokat - Opret din opgave på bare 8 min.

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Lyngby

Akustikvej
Einarsvej
Fuglevadsvej
Carlshøjvej
Granparken
Agnetevej
Havegærdet
Egegårdsvej
Chr.Winthers Vej
Carl Lunds Vænge
Finlandsvej
Fortunvænget
Energivej
Bækkevang
Engelsborgvej
Havretoften
Emil Pipers Vej
Glaciset
Blomstervænget
Borgevej

Lyngby advokat? Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende

På 3advokattilbud.dk hjælper vi dig med at finde en reel og solid advokat i Lyngby. Det foregår således, at du udfylder tekstskemaet med en beskrivelse af, hvad du har brug for bistand med. Derefter afgiver 3 forhåndsgodkendte advokater hver deres attraktive tilbud på advokatopgaven.
Har du problemer med skilsmisse, inkasso, konflikthåndtering, fast ejendom eller måske kommunen? Det er i mange tilfælde en advokat, som kan hjælpe dig med sådan en opgave. Det er ikke nemt at finde en pålidelig advokat i Lyngby selv. Benyt derfor vores gratis online service og indtast din advokatopgave. Med vores gratis tjeneste kan du få ca 20% i rabat på advokathonoraret.
En testamentarisk bestemmelse om, at den forsikringssum, der tilfalder ægtefællen, skal være særeje, vil kunne få betydning i forbindelse med uskiftet bo og for længstlevendes senere ægteskaber jævnfør reglerne i Arveloven § 23.

Få hjælp ved ansættelse af en medarbejder

Advokatkontorer i Lyngby tilbyder specialiseret og kompetent ansættelses- og arbejdsret. Man yder især bistand til virksomheder, ledere og direktører, men derudover naturligvis også til funktionærer og alle andre typer af andre medarbejdere om ansættelses- og arbejdsretlige spørgsmål.
Rådgivning omfatter bl.a. udarbejdelse og forhandling af både direktørkontrakter og alle andre typer af ansættelseskontrakter. Desuden rådgives om optionsordninger, tegningsrettigheder, bonusordninger samt konkurrence- og kundeklausuler og andre tretlige begrænsninger i erhvervsudøvelsen.
Lyngby advokater bistår derudover ved udformningen af retningslinjer for de enkelte medarbejderes private brug af virksomheders e-mail og internetforbindelse. Der rådgives ligeledes om ændringer i bestående ansættelsesforhold, advarsler, opsigelser, bortvisninger og afskedigelser.

Lyngbyadvokater er specialiseret i mange emner

Her er eksempler på områder i Lyngby-Tårbæk kommune, hvor du kan få juridisk bistand:
  • Sorgenfri
  • Brede
  • Lundtofte
  • Hjortekær
  • Rådvad

Advokat Lyngby eksempel:

ADVODAN Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kongens Lyngby
CVR: 29241600
Hjemmeside
Fjelsted & Partners
Gammelmosevej 129
2800 Kongens Lyngby
CVR: 89258715
Hjemmeside
Per Bruhn & Partner
Dyrehavegårdsvej 24 B
2800 Kongens Lyngby
CVR: 25459253
Hjemmeside