Advokat Korsør

  • Få 3 favorable tilbud fra advokater i Korsør
  • Udfyld skemaet online på under seks minutter
  • Billig advokat - Betal ikke mere end nødvendigt

Ageras Advokattilbud

Postnummer 4220
vejnavne

Løvsangervej
Ellevej
Kastanievej
Blomsterparken
Fladsken
Højen
Agervej
Caspar Brands Plads
Korsvejen
Halsskov Tværvej
Bøgevej
Lilleøvej
Fjordvænget
Lützensvej
Norstien
Batterivej
Musholmvej
Brinken
Algade
Nankes Plads

Få gratis 3 tilbud på effektiv advokat hjælp i Korsør

En ægtepagt er et juridisk dokument, hvori parterne han dele deres aktiver i et eksisterende eller kommende ægteskab. Når man indgår ægteskab, får man automatisk det man kalder formuefællesskab. Formuefællesskab betyder, at når et ægteskab opløses ved skilsmisse eller død, deles aktiverne ligeligt.
Hvis den ene part har formue, virksomhed i Korsør eller måske helt omvendt stor gæld, er formuefælleskab nok ikke den ideelle løsning. Alternativet til fælleseje er særeje, som der findes flere forskellige typer af. De to mest almindelige er fuldstændigt skilsmissesæreje og særeje.
Ved såkaldt fuldstændigt særeje, skal alle aktiver deles op i dit og mit - det gælder både ved indgåelse af ægteskabet og fremover. Ved skilsmissesæreje deler advokaten kun aktiverne op i tilfælde af skilsmisse. Ved dødsfald vil der fortsat være fælleseje. Få 3 tilbud på en troværdig advokat i Korsør og spar.

En skilsmisseadvokat gør situationen lidt nemmere

Følelsesmæssigt er en skilsmisse en stor belastning, uanset om man selv har truffet beslutningen eller ej. Man står pludselig i en situation, hvor en ny tilværelse skal etableres og hvor man skal indrette sit liv efter en mindre indtægt og kun en forælders tid.
Der opstår naturligt mange spørgsmål om selve separationen/skilsmissen blandt andet om, hvordan foregår en separation, og hvornår skal man diskutere, hvor børnene skal bo og hvem der skal have samvær med børnene?
En anden side af et ægteskabs ophør er deling af den fælles formue. Er der noget, den ene part har ret til at tage med sig uden deling? Få overblik over hvordan du står og hvordan økonomien skal deles efter gældende regler ved at kontakte en skilsmisseadvokat.

Retssag mod en udlejer

Ønsker du at anlægge sag mod udlejer eller har udlejer anlagt sag mod dig? Retssager om lejeforhold som regel følgende forhold:
  • Udlejers ret til at kræve lejen øget
  • Ret til fremleje eller afstå lejemålet
  • Drift- og varmeregnskab
  • Udlejers ret til at ophæve lejeforholdet i anledning af lejerens misligholdelse
  • Udlejers uberettigede tilbageholdelse af depositum

Advokat Korsør eksempel:

Advokat Steen Djurtoft ApS
Casper Brands Plads 9
4220 Korsør
CVR: 15552700
Hjemmeside
thurø wegener Advokater
Korsgade 1
4200 Slagelse
CVR: 30703197
Hjemmeside
Jystrup Advokat
Slettebjergvej 66
4174 Jystrup
CVR: 31340152
Hjemmeside