Advokat København

  • Få 3 fine tilbud på advokater i København
  • Udfyld formularen på mindre end otte min.
  • Billig advokat - Spar nemt tid og penge

Ageras Advokattilbud

2400 København
vejnavne

Engblommevej
Lundebakken
Skaffervej
Tøndebindervej
Emdrupgårdsvej
Musvågevej
Genforeningspladsen
Bogfinkevej
Moseskellet
Ridefogedvej
Landfogedvej
Tårnblæservej
Bogtrykkervej
Mesterstien
Rødhalsgangen
Bispeparken
Utterslevvej
Nattergalevej
Emdrup Engvej
Emdrup Mosevej

Få 3 tilbud fra god og billig advokat i København

Mangler du en absolut engageret advokat i København? Så er 3advokattilbud.dk det rigtige sted for dig. Ved hjælp af vores gratis onlineservice, indhenter du enkelt 2-3 konkurrencedygtige tilbud fra kvalitetssikrede Københavnske advokater, der meget gerne vil påtage sig din advokatopgave.
Det er uanset om det drejer sig om underslæb, børnepenge eller et gavebrev. Du skal bare bruge 7½ minut på at udfylde kontaktformularen og fortælle, hvilken slags advokat opgave du vil have hjælp til. Inden for 3 dage, modtager du skræddersyede tilbud fra 3 bundsolide advokater i København.
Ved indsættelse af en begunstiget i en livsforsikringspolice i overensstemmelse med forsikringsaftaleloven eller ved testamente kan forsikringstageren bestemme, at forsikringssummen skal være modtagerens særeje, jævnfør Forsikringsaftaleloven (FAL) § 103.

Der er både billige og dyre advokater i København

Hvad kan en advokat hjælpe med i forbindelse med en skilsmisse? Advokaten kender juraen og begge parters rettigheder og han kan derfor være med til at finde løsninger. Ligeledes er en advokat vant til at arbejde med modstridende interesser og konflikter, og har erfaringer med, hvordan de løses.
Har man en advokat som rådgiver går man ikke ind i aftaler med bind for øjnene. Mange mennesker skriver under på de mest utrolige ting i forbindelse med en skilsmisse - og det ender de senere med at fortryde resten af deres liv.
En familieadvokat kender begge parters rettigheder og kan hjælpe med at løse konflikterne, så der er en vis balance. Han ved også, hvor mange følelser, som er involveret, og at konflikter skal forsøges løst, så begge parter føler, at de er blevet retfærdigt behandlet.

Du får kun tilbud fra erfarne advokater

Vær detaljeret og få et skarpere advokat tilbud i København. Beskriv så grundigt som du kan, hvorfor du har brug for advokathjælp. Du skal dog ikke skrive nogen personfølsomme informationer som for eks. navn, bopæl og lignende.
Opgaven sendes herefter til de advokatfirmaer og små selvstændige advokater i København, vi samarbejder med. Maksimum tre advokater kan ringe dig op for at spørge ind til yderligere fakta om sagen eller for at aflevere et absolut gedigent tilbud på advokatopgaven.
Det er helt gratis og fuldstændig uforpligtende at indtaste en advokatopgave og du behøver ikke engang at benytte nogen af advokattilbuddene, såfremt du ikke er 100% tilfreds med dem. Indsend din opgave allerede i dag!

Aktuel advokat fra 2400

Advokat Karin Høier ApS
Emdrupvej 115 A
2400 København NV
CVR: 33578830
Hjemmeside
Tom Carlos Buhmann
Jeppes Allé 20
2400 København NV
CVR: 77472118
Hjemmeside
Advokatfirmaet Arne Skjoldorf
Mågevej 15
2400 København NV
CVR: 29069360
Hjemmeside