Advokat Halsnæs

  • Få 3 rare tilbud på advokater i Halsnæs
  • Udfyld webskemaet på mindre end fire minutter
  • Billig advokat - seriøse fagfolk er klar

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 3310

Gydedalen
Akelejevej
Kildelodden
Højdesvinget
Fasanstien
Bavnager
Fyrrevænget
Frihedsvej
Perikumvej
Grimstrupvej
Birkebakkerne
Peder Andersensvej
Fuglesangsvej
Fjordstien
Jasminvej
Nordvej
Frederikssundsvej
Byvej
Minivej
Elmevangen

Advokat tilbud i Halsnæs kommune? Spar nemt 25%

Det er ofte et langt sejt træk at slås med et forsikringsselskab og du er måske ikke en gang sikker på den forsikringssum eller erstatning, du kan forvente at få? En advokat i Halsnæs kommune har stor erfaring i alle slags forsikringssager, og kan yde effektiv og hurtig rådgivning inden for forsikringsområdet.
Har du problemer med dit forsikringsselskab så få hjælp af en forsikrings advokat. Fortæl os om din sag mod forsikringsselskabet i skemaet. Herefter finder vi de 3 bedst egnede advokater i Halsnæs kommune til netop din sag og de får udleveret dine kontaktoplysninger.
Det gælder efter bestemmelsens nr. 1, når båndlæggelse af tvangsarv ophører ved arvingens fyldte 25 år, hvis der sker fritagelse for båndlæggelse som følge af, at arven er af ringe værdi, når der sker frigivelse som følge af, at det er en velfærdssag for arvingen eller arven er af ringe værdi.

En advokat fører din sag i byretten

Har du en sag som du mener skal i byretten, bør du kontakte en advokat. Advokaten sørger for seriøs gennemgang af din sag, især med henblik på at finde ud af, om det overhovedet kan betale at køre sagen i forhold til det udbytte man evt. kan få.
En retssag kan være temmelig udmattende både økonomisk og tidsmæssigt. At indgå i et forlig - både udenretligt og indenretligt - kan derfor i visse tilfælde være en glimrende løsning til en traditionel retssag. En sådan mulighed bør du først vurdere og drøfte med advokaten i Halsnæs.
Såfremt I beslutter jer for at lægge sag an, sørger advokaten for udarbejdelse af nødvendige procesdokumenter, deltagelse i retsmøder, bevisførelse møder ved selve rettens hovedforhandling med videre. Advokaten påtager sig både småsager under 50.000 DKK og almindelige retssager.

En certificeret advokat løser mange typer af opgaver

Du kan få professionel advokatbistand uanset hvor i Halsnæs kommune du bor:
  • Kikhavn
  • Liseleje
  • Asserbo
  • Torup
  • Evetofte

Advokat Halsnæs eksempler:

Advokatfirmaet Hessner
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 58487015
Hjemmeside
Jacob Berner Rue
Harløsevej 17
3320 Skævinge
CVR: 27876749
Hjemmeside
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
Hjemmeside