Advokat Gilleleje

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Gilleleje
  • Udfyld webskemaet på kun otte minutter
  • Billig advokat - Vi skaffer 3 rare tilbud

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 3250

Morbærvej
Rensdyrvej
Kastanie Alle
Lyshøjvangen
Lille Fredensvej
Hyldevang
Kringelholm
Midterpieren
Langdraget
Hvideholms-Åsen
Kalvehavevej
Lysager
Lyng-Ager
Højdevej
Revlingestien
Nerievej
Poppelvænget
Høgevej
Mejsevej
Mågevej

Advokat tilbud i Gilleleje? Få dem gratis på 24-36 timer

Med den rigtige advokat i Gilleleje, er du sikret professionel juridisk rådgivning før, under og efter problemerne opstår. Vi har en lang række entrepriseadvokater tilknyttet, som står klar til at rådgive dig på sidelinjen. Du kan endda få advokattilbud med tæt på 20 procent i dejlig rabat.
Beskriv den sag, du ønsker juridisk bistand til i online skemaet på under 5 minutter. Jo mere konkret, du er, jo mere præcis vil advokaten være i sit tilbud. Husk ikke at skrive personfælsomme oplysninger i skemaet - gem dem til du mødes med advokaten. Advokaten har som bekendt tavshedspligt.
I entrepriseforhold er der tit store beløb indblandet. En entrepriseforsikring er således meget værdifuld og det er vigtigt, at du har den rigtige. En entrepriseadvokat assisterer dig med at samle alle trådene i entrepriseforholdet.

Få hjælp fra en advokat i tilfælde af skilsmisse

En skilsmisseadvokat hjælper professionelt igennem en svær tid. Hvis begge parter er enige om at blive skilt, kan man 6 måneder efter separationen søge om skilsmissebevilling. Hvis en af parterne ikke ønsker skilsmisse, kan den normalt først bevilliges efter 1 år, hvis der ikke er særlige forhold, der er gældende.
Der er en række punkter, der skal tages stilling til ved en skilsmisse f.eks. Hvem skal overtage boligen/lejemålet? Hvor skal eventuelle børn bo? Skal der betales underholdsbidrag (ægtefællebidrag). Hvor længe skal der betales underholdsbidrag?
Alle disse spørgsmål - og erfaringsvis en hel del flere - er spørgsmål, som det er en rigtig god idé at have en erfaren advokat med på sidelinjen til. Advokaten kan holde det store overblik og huske alle de mindre punkter, man har tendens til at glemme.

Find den rigtige advokat uanset emnet

Det er et ganske varieret job, at være advokat i Gilleleje. Se fx på denne liste med tilfældige eksempler på sager, en advokat kan komme ud for:
  • Arbejdsskade
  • Etablering af rederivirksomheder
  • Fritidsskade
  • IP-ret
  • Kontraktret

Eksempler på lokal Gilleleje advokat

Advokat Hans Johansen
Breddam 55
3230 Græsted
CVR: 44663414
Hjemmeside
Advokat Jeannette Eilertsen
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 33811020
Hjemmeside
Gribskovadvokaterne
Østergade 12
3200 Helsinge
CVR: 79062111
Hjemmeside