Advokat Furesø

  • Få 3 prima tilbud på advokater i Furesø
  • Udfyld skemaet online på bare 8 min.
  • Billig advokat - Du kan få hele 21 pct. i rabat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 3540
vejnavne

Bygmarken
Bøgebakken
Industriskellet
Femstykket
Bøgevangen
Lystrupvej
Krobakken
Lyngeparken
Vassingerødvej
Kokkedalen
Runebakken
Uvelsevej
Nymøllevej
Gl Vassingerødvej
Hybenbakken
Hillerødvej
Camilla Larsens Vej
Nøglegårdsvænge
Møllebakken
Kirkevangen

Få gratis 3 attraktive advokat tilbud i Furesø kommune

Her på siden kan du - uforpligtende og helt gratis - få 3 tilbud fra erfarne og billige advokat Furesø firmaer. Du udfylder blot online skemaet på bare 10 minutter, hvorefter du modtager tilbud fra 3 seriøse lokale advokater, som meget gerne vil løse din advokatsag både billigt og godt.
Du vil normalt modtage advokattilbud på 32-38 timer dog lidt længere hen over helligdage og weekend. Vore tilknyttede autoriserede advokatfirmaer i Furesø kommune har alle bred erfaring og vil ofte løse sagen hurtigere end folk uden denne erfaring. Hermed er du sikret et godt resultat.
Hvis et lejemål om familiens lejlighed kun er indgået af den ene ægtefælle, hæfter den anden ikke for huslejen, jævnfør U1932.1986, og ej heller for istandsættelsesomkostninger efter fraflytning. Endvidere falder varmebidrag, der betales som et tillæg til huslejen.

Har du et forældet testamente?

Har du oprettet et testamente før ændringen af regler om tvangsarv trådte i kraft? Så er det meget vigtigt at få kontrolleret hos en advokat, at testamentet er udarbejdet og formuleret på den juridisk korrekte måde for at det stadig svarer til ens ønsker.
I den nye arvelov fra 2008 har den enkelte fået meget bedre muligheder for at oprette testamenter, der opfylder ens ønsker, end det tidligere har været muligt.
Hustruen til en fængslet person havde fået udbetalt et beløb, men da der kunne have været indhentet udtalelse fra manden, var betingelserne for at udbetale med frigørende virkning til hustruen efter § 13 ikke til stede. Beløbet måtte derfor udbetales til manden, selv om et tilsvarende beløb var udbetalt til hustruen. Se tillige U 1976.4l5. Det vil derfor i mange tilfælde være mere hensigtsmæssigt, om ægtefællen kan beskikkes som værge ad hoc efter værgemålsloven § 49.

Undgå de dyre advokater

Advokatfirmaer i Furesø kommune omfatter hele kommunen:
  • Bregnerød
  • Stavnsholt
  • Kirke Værløse
  • Jonstrup
  • Hareskovby

Eksempel på advokat i Furesø

Søren Sørensen Advokatanpartsselskab
Rådhustorvet 3
3520 Farum
CVR: 36545569
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Fosvig
Hvedemarken 2
3520 Farum
CVR: 33059973
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ulrik Møller
Bymidten 36D
3500 Værløse
CVR: 19085244
Hjemmeside