Advokat Aars

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Aars
  • Udfyld skemaet online på kun fem minutter
  • Billig advokat - Der er eftertragtede tilbud at få

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
9600 vejnavne

Elmevej
Mejsevej
Himmerlandsparken
Gyvelgårdvej
Nørrevang
Dr. Thyras Vej
Brombærvej
Langdalvej
Gislumhøjvej
Møllevang
Langagervej
Peder Stubsvej
Park Alle
Bandsholmvej
Leregårdsvej
Grønningen
Katbyvej
Parallelvej
Jordmodervej
Kaj Munksvej

Få 3 gratis tilbud på en kompetent Aars advokat

Når du har brug for en billig og bundsolid advokat i Aars, er 3advokattilbud.dk svaret. Vi tilbyder - frit og kvit - at levere dig 3 uimodståelige tilbud fra de bedste advokatfirmaer til din sag. Opret sagen i onlineskemaet på 6-8 minutter. Når vi modtager sagen, bliver den checket og godkendt.
De 3 bedst egnede advokatkontorer fra Aars får herefter lov til at komme med et supervelegnet tilbud hver. Sværer er det ikke at finde solid og billig advokathjælp i høj kvalitet. Når du har fået de 3 tilbud, vil du finde ud af, at der er ca 24 pct % i forskel på prisen på de 3 tilbud.
Sørg for et godt forhold vedrørende sagen i Aars. Vi understøtter dit ønske om advokatarbejde i Aars og sætter en ære i at forstå dine specifikke ønsker. Vi tilbyder en effektiv og hurtig advokatløsning med 3 skræddersyende tilbud på sagen fra vores store net af advokatpartnere.

Gaver uden ægtepagt

Ved afgørelse U1976397 havde manden i 1962 foræret hustruen en ny bil (Morris Mascot). I 1966 blev den udskiftet med en tilsvarende ny bil, der i 1970 blev udskiftet med en tilsvarende ny bil, og således at manden hver gang betalte bytteprisen. Der blev ikke oprettet ægtepagt ved nogen af dispositionerne.
Da gaven i 1962 ikke gyldigt kunne gives uden ægtepagt, fandtes udskiftningen i 1966 i sin helhed at være en gavedisposition, selv om det i 1966 betalte beløb gyldigt måtte kunne være givet uden ægtepagt. Overdragelsen i 1966 var derfor ikke gyldig uden ægtepagt, og ej heller overdragelsen i 1970. Hustruen måtte derfor udlevere bilen til mandens konkursbo.
Ved dom U2000.990 overførte hustruen, der var insolvent, månedlig 7.000 kr. til manden, der anvendte beløbet til dækning af terminsydelser på sin særejeejendom, medens resten af hustruens løn forbrugtes i husholdningen.

Lad billige firmaer løse din opgave

Visse advokater i Aars er specialiseret i mere avancerede emner som f.eks.
  • Andelsbolig
  • Boligsalg
  • Entreprisesager
  • Finansmarked
  • Infrastruktur

Eksempler på lokal Aars advokat

Lindschouw Advokatanpartsselskab
Himmerlandsparken 7
9600 Aars
CVR: 33360630
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS
Himmerlandsgade 109
9600 Aars
CVR: 30525965
Hjemmeside
Advokathuset Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars
CVR: 31424992
Hjemmeside