Advokat Ølstykke

  • Få 3 skræddersyede tilbud på advokater i Ølstykke
  • Udfyld formularen på under 7 min.
  • Billig advokat - Her får du enkelt 3 førsteklasses tilbud

Ageras Advokattilbud

Ølstykke
vejnavne eksempler

Akacievej
Hjørdisvej
Provst Beckers Vej
Bækkegårds Plads
Krebsen
Frodebjergvej
Lavendelvej
Miklagårdsvej
Hyacintvej
Obovej
Fyrrevej
Hagbardsvej
Krakasvej
Gefionsvej
Hjortevej
Ryttervænget
Kornvænget
Helgesvej
Fasanvej
Johannedalsvej

Få gratis 3 gode advokat tilbud i Ølstykke

3advokattilbud.dk tilbyder ikke gratis advokatrådgivning. Vi tilbyder, at du gratis kan få 3 tilbud på din advokat opgave fra advokatfirmaer, der gerne vil hjælpe dig med din sag (mod betaling). Gratis advokatrådgivning tilbydes i de fleste kommuner i landet - også i Ølstykke.
Ved gratis advokatrådgivning kan du få en kort snak med en advokat om din sag. Her kan I finde ud af, om der overhovedet er en sag og i givet fald, hvordan du kommer videre. Skal sagen fortsættes sker det mod normal betaling hos en advokat. I visse tilfælde kan man få gratis advokat bistand.
Det gælder f.eks. i sager om tvangsfjernelser og hvis man stort set ingen indtægt har. Ansøgning om gratis advokatbistand kan advokaten hjælpe dig med at søge om. På 3advokattilbud.dk tilbyder vi at indhente 3 kontante tilbud på din advokatsag fra lokale erfarne og billige advokater fra Ølstykke.

Konflikter og voldgiftssager

Erhvervsaftaler dvs. aftaler indgået mellem to virksomheder, giver ofte anledning til konflikter. Hos en erhvervsadvokat kan du altid få hjælp til at løse denne type konflikter. En løsning via det almindelige domstols/voldgift system er ikke altid er den bedste løsning.
En professionel erhvervs advokat afsøger derfor altid mulighederne for at finde en mindelig løsning, som klienten (virksomheden) og dennes forretningsforbindelse begge kan leve med. Dette er især vigtigt, hvis et fortsat samarbejde mellem klienten og forretningsforbindelsen står på spil.
I nogle situationer - når alle forligsmuligheder er forsøgt - rådgiver advokaten om og fører retssager og voldgiftssager. Mange sager vindes på beviser og ikke på jura. Vores net af advokater samarbejder med flere erfarne procedører og tidligere dommerfuldmægtige, som kan bistår klienten i retten.

Spar mange penge på en effektiv advokat

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede advokater arbejder med:
  • Kapitalmarked
  • M&A
  • Offentlig ret
  • Rammetransportaftaler
  • Teknologi

Eksempler på advokat i Ølstykke

Peter Skov Jensen
Fredbo Vænge 24
3630 Jægerspris
CVR: 14054294
Hjemmeside
Advokat Keld Rasmussen
Bruhnsvej 7
3600 Frederikssund
CVR: 13407746
Hjemmeside
Lund Egedal Holding Advokat ApS
Græsvangen 2
3660 Stenløse
CVR: 31896886
Hjemmeside