Boligadvokat i Esbjerg

  • Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Esbjerg
  • Udfyld Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra dygtige boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Store prisforskelle på boligadvokater

23. november 2017. Leder du efter en boligadvokat i Esbjerg? Her på websitet kan du gratis og uforpligtende få to-tre konkurrencedygtige tilbud. Vi distribuerer din opgave videre til vores tilknyttede godkendte boligadvokater i Esbjerg, som gerne vil byde på din opgave.
Inden for et par dage får du 3 seriøse tilbud som du frit kan vælge mellem. Hvis du ikke har lyst til at bruge de henvendelser du får, er du velkommen til at afvise dem alle. Med det rette boligadvokat tilbud kan du spare næsten 31% i forhold til normalprisen.
Husk også at boligadvokatfirmaer ikke kun bør sammenlignes på pris men desuden på, om boligadvokaten har tid når det passer i dit tidsskema, om han har gode ratings og så videre. Indtast din sag i skemaet på mindre end 4 minutter og få tre gode og billige boligadvokattilbud.

Forbehold i købsaftalen

Bruges til at aftale individuelle vilkår. Det er altså her, de krav, du har listet i dit tilbud til sælger, bliver gentaget, og derfor er en del af de endelige handelsdokumenter. Essensen i et forbehold er, at indholdet er kort og præcist, og at der er en datofrist og en konsekvens for sælger, hvis forbeholdet ikke opfyldes.
For eksempel: Handelen er betinget af, at advokat X kan godkende handlen i sin helhed. Evt indsigelse må være ejendomsmægleren i hænde senest fem hverdage fra boligadvokaten har modtaget kopi af købsaftalel med samtlige tilhørende dokumenter. Herefter vil handlen være at betragte som afsluttet.

Indtast din advokatopgave i formularen på 3 minutter

Boligadvokatfirmaer i Esbjerg kommune arbejder i hele kommunen:
  • Spandet
  • Gredstedbro
  • Hviding
  • Sadderup
  • Skads

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6700 Esbjerg
PSZ ApS
Kongensgade 36
6700 Esbjerg
CVR: 31071321
Hjemmeside
Advokat Peter Schmitz
Skolegade 85
6700 Esbjerg
CVR: 61423419
Hjemmeside
Advokataktieselskabet Søgaard
Jernbanegade 22
6700 Esbjerg
CVR: 30696433
Hjemmeside