Boligadvokat Esbjerg

  • Få 3 eftertragtede tilbud fra boligadvokater i Esbjerg
  • Du får kun tilbud fra kvalitetssikrede advokater
  • Spar nemt 10 % på en kreativ boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Esbjerg tilbud
Ageras Advokattilbud

Spar penge på boligadvokat. Få gratis 3 Esbjerg tilbud

Leder du efter en boligadvokat i Esbjerg? Her på websitet kan du gratis og uforpligtende få to-tre konkurrencedygtige tilbud. Vi distribuerer din opgave videre til vores tilknyttede godkendte boligadvokater i Esbjerg, som gerne vil byde på din opgave.
Inden for et par dage får du 3 seriøse tilbud som du frit kan vælge mellem. Hvis du ikke har lyst til at bruge de henvendelser du får, er du velkommen til at afvise dem alle. Med det rette boligadvokat tilbud kan du få næsten 31% i rabat i forhold til normalprisen på en Esbjerg boligadvokat.
Der vil kunne vindiceres fra tredjemand efter de almindelige vindikationsregler jævnfør U 20042615. l det pågældende tilfælde havde hustruen pådraget sig en alvorlig hjerneskade og var blevet tilkendt en betydelig erstatning. Den medvirkende advokat havde overført en del af erstatningen til manden. En anden del af erstatningen var tilstillet hustruen.

Forbehold i købsaftalen

Bruges til at aftale individuelle vilkår. Det er altså her, de krav, du har listet i dit tilbud til sælger, bliver gentaget, og derfor er en del af de endelige handelsdokumenter. Essensen i et forbehold er, at indholdet er kort og præcist, og at der er en datofrist og en konsekvens for sælger, hvis forbeholdet ikke opfyldes.
For eksempel: Handelen er betinget af, at advokat X kan godkende handlen i sin helhed. Evt indsigelse må være ejendomsmægleren i hænde senest fem hverdage fra boligadvokaten har modtaget kopi af købsaftalel med samtlige tilhørende dokumenter. Herefter vil handlen være at betragte som afsluttet.

Indtast din advokatopgave i formularen på 3 minutter

Boligadvokatfirmaer i Esbjerg kommune arbejder i hele kommunen:
  • Spandet
  • Gredstedbro
  • Hviding
  • Sadderup
  • Skads

Få 3 Boligadvokat Esbjerg tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6700 Esbjerg

Advokatfirmaet Thuesen Bødker & Jæger
Kongensgade 58
6700 Esbjerg
CVR: 77911510
Hjemmeside
Advokatfirmaet Højbjerg Jensen
Stormgade 67
6700 Esbjerg
CVR: 36678542
Hjemmeside
PSZ ApS
Kongensgade 36
6700 Esbjerg
CVR: 31071321
Hjemmeside