Advokat i Charlottenlund

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Charlottenlund
  • Udfyld onlineformularen på mindre 3 minutter
  • Spar 30 procent på en professionel advokat

Få 3 tilbud

Advokattilbud i Charlottenlund? Sådan gør du

3. august 2017. Du er landet det helt rigtige sted, hvis du søger efter et advokatkontor i Charlottenlund. Her kan du nemlig - gratis og nemt - få to-tre konkurrencedygtige tilbud fra advokater på din opgave. Udfyld onlineskemaet på mindre end 5 minutter og få tre attraktive tilbud fra dygtige advokater i Charlottenlund.
Det er fuldstændigt op til dig, hvilket tilbud du eventuelt vil bruge. Er der ikke er nogen af de modtagne tilbud, som er gode nok, så er du velkommen til at afslå alle 3 tilbud. Det er som allerede nævnt helt gratis og hurtigt, så det kan ikke blive nemmere.
Advokatkontorerne i Charlottenlund er i konkurrence om din sag og derfor er du sikker på, at du modtager nogle konkurrencedygtige tilbud. Det er vanskeligt at finde en reel advokat på egen hånd, så hvad siger du til at slippe for dette? Brug den enkle løsning og overlad det hårde arbejde til os.

Advokat inkasso er ofte mere effektiv end almindelig inkasso

Almindelig inkasso som udbydes af inkassofirmaerne, har både begrænsninger og mindre gennemslagskraft, idet inddrivelsen jævnfør inkassoloven skal indstilles, i det øjeblik debitor fremsætter indsigelser. Løsningen på dette problem hedder Advokat inkasso.
Advokatinkasso bliver varetaget af advokatfirmaer med speciale i netop inkasso. Hermed kan sagen fortsætte efter debitor har fremsat indsigelser. Hvor inkassofirmaerne må give op, fortsætter inkassoadvokaten og sikrer optimal udbetaling til klienterne.
Når almindelig inkasso ikke er nok til at få kradset pengene hjem, indbringes sagen for retten. Inkassoadvokaten stævner debitor og udarbejder processkrifter inden sagens hovedforhandling gennemføres til dom. Herefter kan dommen tvangs fuldbyrdes på debitor i fogedretten.

Få tilbud fra dygtige advokater

Advokatkontorer dækker normalt mange forskellige områder inden for advokatfaget bl.a. i kraft af flere ansatte advokater med forskellige specialer f.eks.
  • Konkurrenceretsøkonomi
  • Leverandørklausuler
  • Outsourcing
  • Plan- og miljøret
  • Rådgivning til handicappede

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2920 Charlottenlund
Advokat Lise Bouet
Lindegårdsvej 51
2920 Charlottenlund
CVR: 15606630
Hjemmeside
Advokat Kim Schioldann
Ordruphøjvej 17
2920 Charlottenlund
CVR: 21229032
Hjemmeside
Strajura Advokatfirma
Skovkrogen 5
2920 Charlottenlund
CVR: 34806640
Hjemmeside