Boligadvokat Nordsjælland

  • Få 3 hammerfede boligadvokat tilbud Nordsjælland
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Få hurtigt 24 pct i rabat på rutineret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Nordsjælland

Kærsangervej
Pandehavevej
Munkerupvej
Ternevej
Nordkrogen
Hellebjergvej
Gøgevej
Drosselvej
Rørsangervej
Agerhønevej
Ørnevej
Dalevænget
Bakkevangen
Dr Mølle Stationsvej
Svalevej
Kragevej
Solsortevej
Blåmejsevej
Brombærvangen
Bynkevangen

Få 3 tilbud fra gode boligadvokat firmaer i Nordsjælland

Udfyld webformularen på ca 5½ minut og fortæl os, hvad det er du ønsker boligadvokat hjælp til. Skriv så mange oplysninger som muligt, så boligadvokater i Nordsjælland får det bedste grundlag for, om de gerne vil påtage sig din boligadvokat opgave. Jo bedre du forklarer din sag, jo bedre tilbud modtager du.
Rentefald kan give lavere ydelse: Man har f.eks. et gammelt obligationslån, som man betaler 10 procent på, og som man har optaget til kurs 98. Falder markedsrenten så til 6 procent, bliver kursen på det gamle 10 procents lån faktisk - rent teoretisk - langt over kurs 100.
Men man kan altid indfri konverterbare obligationer til kurs 100. Man kan således indfri det gamle lån, som man optog til kurs 98, til kurs l00, så taber man ganske vist 2 kurspoint, men til gengæld reduceres renten på hele lånet til 6 procent i stedet for 10 procent. En besparelse på hele 40 procent.

Sådan får du mere for pengene ved et boligkøb

Forsøg at få en del af løsøret med i handelen. En ting som garderobeskabe kan man aldrig få nok af. Kan du bruge værktøjet i kælderen eller haveredskaberne i garagen? Er der en smuk lysekrone, som er fantastisk i spisestuen? Vurder om der er noget, som kan have god værdi for dig.
Måske er det endda en lettelse for sælger at slippe for at køre haveredskaberne på genbrugspladsen, fordi de alligevel ikke skal bruges i sælgers nyindkøbte lejlighed, eller det kan være, at arvestykket af en lysekrone fra oldemor Asta slet ikke passer til sælgers nye bolig.
Det kan også være, at det store skab formentlig skal skiftes ud før eller siden. Prøv dig frem. Beskriv i dit købstilbud, hvorfor sælger bør acceptere, at du skal overtage fx alt værktøjet i kælderværkstedet. Vælg en empatisk og positiv formulering for at få dine ønsker igennem.

Få 3 advokatfirmaer til at byde på din opgave

Advokatfirmaer i Nordsjælland kan assistere i en lang række af forskellige sagskomplekser f.eks.
  • Selvsalg
  • Skøde
  • Teknisk insolvent
  • Virksomhedsskatteordning
  • Økonomisk Analyse

Udvalgt boligadvokat fra postnummer 3120

Jurista ApS
Løvvænget 15
3100 Hornbæk
CVR: 33641753
Hjemmeside
Anne-Mette Nygaard Modest
Engholmvej 5
3100 Hornbæk
CVR: 20009489
Hjemmeside
John Finderup ApS
Nørrevænget 11 A
3070 Snekkersten
CVR: 17558080
Hjemmeside