Boligadvokat Nordsjælland

  • Få 3 økonomiske boligadvokat tilbud Nordsjælland
  • Bestil kun tilbud fra certificerede advokater
  • Få let 23 pct i rabat på grundig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 3120

Møllemarken
Ternevej
Skovvænget
Mølledalen
Ny-Ager
Storkevej
Musvågevej
Kammerrådensvej
Bekkasinvænget
Blåmejsevej
Stillidsvej
Rævebakken
Bynkevangen
Spættevej
Petersborgvej
Elme Alle
Ibisvej
Slåenvangen
Solsortevej
Linde Alle

Få 3 tilbud fra gode boligadvokat firmaer i Nordsjælland

Udfyld webformularen på ca 5½ minut og fortæl os, hvad det er du ønsker boligadvokat hjælp til. Skriv så mange oplysninger som muligt, så boligadvokater i Nordsjælland får det bedste grundlag for, om de gerne vil påtage sig din boligadvokat opgave. Jo bedre du forklarer din sag, jo bedre tilbud modtager du.
Rentefald kan give lavere ydelse: Man har f.eks. et gammelt obligationslån, som man betaler 10 procent på, og som man har optaget til kurs 98. Falder markedsrenten så til 6 procent, bliver kursen på det gamle 10 procents lån faktisk - rent teoretisk - langt over kurs 100.
Men man kan altid indfri konverterbare obligationer til kurs 100. Man kan således indfri det gamle lån, som man optog til kurs 98, til kurs l00, så taber man ganske vist 2 kurspoint, men til gengæld reduceres renten på hele lånet til 6 procent i stedet for 10 procent. En besparelse på hele 40 procent.

Sådan får du mere for pengene ved et boligkøb

Forsøg at få en del af løsøret med i handelen. En ting som garderobeskabe kan man aldrig få nok af. Kan du bruge værktøjet i kælderen eller haveredskaberne i garagen? Er der en smuk lysekrone, som er fantastisk i spisestuen? Vurder om der er noget, som kan have god værdi for dig.
Måske er det endda en lettelse for sælger at slippe for at køre haveredskaberne på genbrugspladsen, fordi de alligevel ikke skal bruges i sælgers nyindkøbte lejlighed, eller det kan være, at arvestykket af en lysekrone fra oldemor Asta slet ikke passer til sælgers nye bolig.
Det kan også være, at det store skab formentlig skal skiftes ud før eller siden. Prøv dig frem. Beskriv i dit købstilbud, hvorfor sælger bør acceptere, at du skal overtage fx alt værktøjet i kælderværkstedet. Vælg en empatisk og positiv formulering for at få dine ønsker igennem.

Få 3 advokatfirmaer til at byde på din opgave

Advokatfirmaer i Nordsjælland kan assistere i en lang række af forskellige sagskomplekser f.eks.
  • Selvsalg
  • Skøde
  • Teknisk insolvent
  • Virksomhedsskatteordning
  • Økonomisk Analyse

Nordsjælland boligadvokater eksempler:

Jurista ApS
Løvvænget 15
3120 Hornbæk
CVR: 33641753
www.jurista.dk
Advokat Poul Wahl Christensen
Sauntevej 92
3120 Hornbæk
CVR: 10118387
Charlotte Bruhn advokatfirma
Engholmvej 5
3120 Hornbæk
CVR: 33018053
www.linkedin.com/in/advokatcharlottebruhn