Boligadvokat Hillerød

  • Få 3 holdbare boligadvokat tilbud Hillerød
  • Få kun tilbud fra faglærde advokater
  • Få mindst 25 pct i rabat på rutineret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Hillerød

Lundholmvænget
Mågevej
Hulvejen
Herlevgårdsvej
Kirkepladsen
Hillerødvej
Hostrupsvej
Højager
Kejserbakken
Jægermestervej
Kongens Vænge
Køgemestervej
Nejedevej
Mejsevej
Milnersvej
Jakob Knudsensvej
Herredsvejen
Kingosvej
Hyrdebakken
Møllevang

Indhent gratis 3 billige boligadvokat tilbud i Hillerød

Søger du efter en pålidelig boligadvokat i Hillerød? Så læs roligt videre. Her på siden kan du gratis og hurtigt få 2-3 gode tilbud fra kompetente boligadvokater i Hillerød, der gerne vil byde på din boligadvokat opgave. Der er uanset om det er en lille eller en stor sag. Med 3 super tilbud kan du få op til 29% i rabat.
Forestiller man sig det nye 6 procents lån i en situation, hvor renteniveauet er steget til 10 procent, ja, så kan 6 procents-lånet indfries til kurs 60. Her kan man altså nedbringe sin restgæld på lånet med ca. 40 procent, mod at renten på det reducerede lån stiger fra 6 til 10 procent.
Det vil ofte kunne betale sig, også selv om ydelsen måske stiger lidt. Ved at konvertere op i rente, opnår man også muligheden for at konvertere ned igen, hvis renten falder igen, og dermed opnå en yderligere besparelse på ydelserne. Eksemplet illustrerer konvertering i forenklet form.

Tingbogsattesten

I tingbogsattestens informationer om hæftelser fremgår det hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig. Er boligen for nylig blevet belånt til skorstenen, eller er der ligefrem registreret udlæg fra kreditorer, så bør du være på vagt.
Så har du nok med en sælger at gøre, der gerne vil have solgt i en fart for at kunne afklare sine gældsforpligtelser. Modsat kan du også opleve, at der er et lån, fra da boligen blev købt for 40 år tilbage, som må forventes at være betalt.
En sælger med ingen gæld i boligen har lave ligge-omkostninger og kan typisk bedre vente på den rigtige køber og gå efter maksimal pris. Det er en ganske interessant oplysning til brug for forhandling af kontantprisen.

Juridisk assistance i Hillerød kommune

Advokatkontorer i Hillerød dækker hele kommunen med hensyn til løsning af boligsager:
  • Hammersholt
  • Nørre Herlev
  • Uvelse
  • Freerslev
  • Ullerød

Aktuelle boligadvokater fra postnr. 3400

Advokat Lotte Borg Jørgensen
Roskildevej 10 A
3400 Hillerød
CVR: 35384138
www.augustj.dk
Advokat Jytte Thorbek
Nordbakken 7
3400 Hillerød
CVR: 82768513
Tlf. 33144448
Agrovi Advokater
Industrivænget 22
3400 Hillerød
CVR: 31458900
www.agroviadvokater.dk