Boligadvokat Hillerød

  • Få 3 godkendte boligadvokat tilbud Hillerød
  • Du får tilbud fra kreative advokater
  • Få hurtigt 23 % i rabat på velegnet boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 3400

Møllevej
Mathilde Parken
Langesvej
Mølledalen
Nysøgårdsvej
Jørgen Poulsens Have
Kløvervænget
Lodbrogsvej
Hyacintvej
Helsevej
Holmevej
Odinsvej
Krokusvej
Karlebovej
Kastaniehaven
Lauritzensvej
Møllesvinget
Kirkevænget
Kildedalen
Munkebuen

Indhent gratis 3 billige boligadvokat tilbud i Hillerød

Søger du efter en pålidelig boligadvokat i Hillerød? Så læs roligt videre. Her på siden kan du gratis og hurtigt få 2-3 gode tilbud fra kompetente boligadvokater i Hillerød, der gerne vil byde på din boligadvokat opgave. Der er uanset om det er en lille eller en stor sag. Med 3 super tilbud kan du få op til 29% i rabat.
Forestiller man sig det nye 6 procents lån i en situation, hvor renteniveauet er steget til 10 procent, ja, så kan 6 procents-lånet indfries til kurs 60. Her kan man altså nedbringe sin restgæld på lånet med ca. 40 procent, mod at renten på det reducerede lån stiger fra 6 til 10 procent.
Det vil ofte kunne betale sig, også selv om ydelsen måske stiger lidt. Ved at konvertere op i rente, opnår man også muligheden for at konvertere ned igen, hvis renten falder igen, og dermed opnå en yderligere besparelse på ydelserne. Eksemplet illustrerer konvertering i forenklet form.

Tingbogsattesten

I tingbogsattestens informationer om hæftelser fremgår det hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig. Er boligen for nylig blevet belånt til skorstenen, eller er der ligefrem registreret udlæg fra kreditorer, så bør du være på vagt.
Så har du nok med en sælger at gøre, der gerne vil have solgt i en fart for at kunne afklare sine gældsforpligtelser. Modsat kan du også opleve, at der er et lån, fra da boligen blev købt for 40 år tilbage, som må forventes at være betalt.
En sælger med ingen gæld i boligen har lave ligge-omkostninger og kan typisk bedre vente på den rigtige køber og gå efter maksimal pris. Det er en ganske interessant oplysning til brug for forhandling af kontantprisen.

Juridisk assistance i Hillerød kommune

Advokatkontorer i Hillerød dækker hele kommunen med hensyn til løsning af boligsager:
  • Hammersholt
  • Nørre Herlev
  • Uvelse
  • Freerslev
  • Ullerød

Aktuel boligadvokat fra 3400

WTC Advokaterne
Helsingørsgade 43
3400 Hillerød
CVR: 20794038
Hjemmeside
ADVODAN Hillerød
Carlsbergvej 32
3400 Hillerød
CVR: 35860312
Hjemmeside
Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside