Boligadvokat Helsingør

  • Få 3 godkendte boligadvokat tilbud Helsingør
  • Du får bare tilbud fra engagerede advokater
  • Få nemt 19 procent i rabat på potentiel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Helsingør

Ryesvej
Kærsangervej
Svalevej
Skjoldsvej
Krbg Havebyvej
Lindehøj
Skolealleen
Sct Olai Kirkeplads
Sophie Brahes Gade
Skansedalen
Midgårdsvej
Højstrupvej
Kongensgade
Vinkeldamsvej
Skyttenstræde
Industrivej
Montebello Alle
Lindestien
Lundegade
Klostergade

Få 3 gratis boligadvokat tilbud på hjælp i Helsingør

Skal du bruge en boligadvokat? Kunne du tænke dig at få 3 gratis tilbud fra lokale boligadvokater i Helsingør? Så foreslår vi, at du bruger vores gratis advokatservice her på 3advokattilbud.dk. Hvis du indsender din boligsag til os, så skaffer vi dig 3 perfekte tilbud fra robuste billige boligadvokater.
Drives en virksomhed som et interessentskab, eller hæfter begge ægtefæller i øvrigt for virksomhedens gæld, er der nu i KSL § 25 A, stk. 8, åbnet mulighed for, at ægtefællerne kan fordele driftsresultatet mellem sig på grundlag af en driftsøkonomisk fordeling.
Er der ud over ægtefællerne andre interessenter, fordeles overskuddet også skattemæssigt efter reglerne i interessentskabskontrakten. Driver ægtefællerne hver sin virksomhed, sker beskatningen hos de respektive ægtefællen.

Nogle boliger er til salg meget længe

Når en bolig har været til salg i lang tid, opfattes det gerne som om der er noget i vejen med boligen. Det kan sagtens være, at det er rigtigt, og i så fald vil det fremgå af de dokumenter, du får tilsendt og sikkert også ved en snak med ejendomsmægleren.
Men i praksis oplever man også som ejendomsmægler at stå uforstående overfor, at en villa på den rigtige størrelse og i det rigtige kvarter kan være over et halvt år om at blive solgt. l sådan en situation står mæglerne ofte pludselig med to købere til samme ejendom.
Vores råd er aldrig at trække forhandlingen i langdrag, hvis du er interesseret i at købe. Sæt en tidshorisont på, som også presser mægleren til at arbejde for en løsning. For ejendomsmægleren får først løn, når boligen er endeligt solgt.

Spar meget tid på din boligopgave

Uanset hvor i Helsingør kommune du befinder dig, kan vi hurtigt og gratis finde en dygtig boligadvokat til at håndtere din boligsag:
  • Snekkersten
  • Gurre
  • Tikøb
  • Plejelt
  • Bøtterup

Eksempler på lokal boligadvokat i Helsingør

Advokat Margrete Elna Steen
Stengade 37
3000 Helsingør
CVR: 35113428
Hjemmeside
Advokat Henning Petersen
Mads Holms Vej 2
3000 Helsingør
CVR: 17558048
Hjemmeside
Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR: 19020886
Hjemmeside