Boligadvokat Helsingør

  • Få 3 godkendte boligadvokat tilbud Helsingør
  • Få bare tilbud fra udvalgte advokater
  • Få let 10 procent i rabat på kvalitetsbevidst boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 3000
vejnavne

Solvænget
Nordlandsvej
Victoriavej
Hovedvagtsstræde
Kongedammen
I L Tvedes Vej
Ærtevej
Niels Juels Vej
Mågevej
Svalevej
Ulstruphave
Klostergade
P Frandsens Stræde
Klostermosevej
Karlsgårdsvej
Rosenkildevej
Rytterbakken
Kirkestræde
Munkegade
Unnasvej

Få 3 gratis boligadvokat tilbud på hjælp i Helsingør

Skal du bruge en boligadvokat? Kunne du tænke dig at få 3 gratis tilbud fra lokale boligadvokater i Helsingør? Så foreslår vi, at du bruger vores gratis advokatservice her på 3advokattilbud.dk. Hvis du indsender din boligsag til os, så skaffer vi dig 3 perfekte tilbud fra robuste billige boligadvokater.
Drives en virksomhed som et interessentskab, eller hæfter begge ægtefæller i øvrigt for virksomhedens gæld, er der nu i KSL § 25 A, stk. 8, åbnet mulighed for, at ægtefællerne kan fordele driftsresultatet mellem sig på grundlag af en driftsøkonomisk fordeling.
Er der ud over ægtefællerne andre interessenter, fordeles overskuddet også skattemæssigt efter reglerne i interessentskabskontrakten. Driver ægtefællerne hver sin virksomhed, sker beskatningen hos de respektive ægtefællen.

Nogle boliger er til salg meget længe

Når en bolig har været til salg i lang tid, opfattes det gerne som om der er noget i vejen med boligen. Det kan sagtens være, at det er rigtigt, og i så fald vil det fremgå af de dokumenter, du får tilsendt og sikkert også ved en snak med ejendomsmægleren.
Men i praksis oplever man også som ejendomsmægler at stå uforstående overfor, at en villa på den rigtige størrelse og i det rigtige kvarter kan være over et halvt år om at blive solgt. l sådan en situation står mæglerne ofte pludselig med to købere til samme ejendom.
Vores råd er aldrig at trække forhandlingen i langdrag, hvis du er interesseret i at købe. Sæt en tidshorisont på, som også presser mægleren til at arbejde for en løsning. For ejendomsmægleren får først løn, når boligen er endeligt solgt.

Spar meget tid på din boligopgave

Uanset hvor i Helsingør kommune du befinder dig, kan vi hurtigt og gratis finde en dygtig boligadvokat til at håndtere din boligsag:
  • Snekkersten
  • Gurre
  • Tikøb
  • Plejelt
  • Bøtterup

Udvalgte boligadvokater fra postnummer 3000

Advokat Henning Petersen
Mads Holms Vej 2
3000 Helsingør
CVR: 17558048
www.advodan.dk
Drachmann Advokater I/S
Nordhavnsvej 1
3000 Helsingør
CVR: 20841133
www.drachmann.dk
Jusraad
Ponydalen 4
3000 Helsingør
CVR: 37808261
www.jusraad.dk