Boligadvokat Esbjerg

  • Få 3 seriøse boligadvokat tilbud Esbjerg
  • Du får bare tilbud fra kreative advokater
  • Få op til 10 pct i rabat på kreativ boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Esbjerg

Strandbysvinget
Nibevej
Tankbrovej
Siriusvej
Rælingen
Orionvej
Hobrovej
Sønderhaven
Kanalen
Nordsøkaj
Kogade
Knudedybet
Nygårdsvej
Stormgade
Lykkegårdsvej
Søndergårds Alle
Østre Havnevej
Rødspættekaj
Lyngbyes Alle
Skippergade

Spar 21% på boligadvokat. Få gratis 3 Esbjerg tilbud

Leder du efter en boligadvokat i Esbjerg? Her på websitet kan du aldeles gratis og absolut uforpligtende få to-tre konkurrencedygtige tilbud. Vi distribuerer din opgave videre i vores tilknyttede godkendte boligadvokater i Esbjerg, der gerne vil byde på din opgave.
Inden for et par dage får du 3 seriøse tilbud som du selv vælger, hvilket du ønsker at bruge. Med det rette boligadvokat tilbud kan du få næsten 31% i rabat i forhold til normalprisen på en Esbjerg boligadvokat. Opret din boligsag online på 6½ minut og få løst sagen på under en uge.
Der vil kunne vindiceres fra tredjemand efter de almindelige vindikationsregler. l det pågældende tilfælde havde hustruen pådraget sig en alvorlig hjerneskade og var blevet tilkendt en betydelig erstatning. Den medvirkende advokat havde overført en del af erstatningen til manden. En anden del af erstatningen var tilstillet hustruen.

Forbehold i købsaftalen

Bruges til at aftale individuelle vilkår. Det er altså her, de krav, du har listet i dit tilbud til sælger, bliver gentaget, og derfor er en del af de endelige handelsdokumenter. Essensen i et forbehold er, at indholdet er kort og præcist, og at der er en datofrist og en konsekvens for sælger, hvis forbeholdet ikke opfyldes.
For eksempel: Handelen er betinget af, at advokat X kan godkende handlen i sin helhed. Evt indsigelse må være ejendomsmægleren i hænde senest fem hverdage fra boligadvokaten har modtaget kopi af købsaftalel med samtlige tilhørende dokumenter. Herefter vil handlen være at betragte som afsluttet.

Indtast din advokatopgave i formularen på 3 minutter

Boligadvokatfirmaer i Esbjerg kommune arbejder i hele kommunen:
  • Spandet
  • Gredstedbro
  • Hviding
  • Sadderup
  • Skads

Aktuelle boligadvokater i postnummer 6700

PSZ ApS
Kongensgade 36
6700 Esbjerg
CVR: 31071321
www.advopartner.dk
Advokatfirmaet Kryger
Stormgade 67
6700 Esbjerg
CVR: 36740728
Tlf. 50600600
Advokatfirmaet Kyhn-Hasen
Nygårdsvej 75
6700 Esbjerg
CVR: 36597909
www.kyhnlaw.dk