Advokat Videbæk

  • Få 3 godkendte tilbud på advokater i Videbæk
  • Udfyld skemaet online på kun tre minutter
  • Billig advokat - Vi sparer dig for meget besvær

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 6920

Hybenvænget
Bakkevej
Fiskbækvej
Melbærvej
Vestervang
Bethaniagade
Ørnevej
Spurvevej
Fiskerivej
Hedevej
Fyrrevænget
Dalgårdsgade
Østeralle
Gl Kirkevej
Kirkegade
Egernvej
Toudalvej
Stationsvej
Svanevej
Bjørslevvej

Indhent 3 gode og gratis advokat tilbud i Videbæk

Få 3 seriøse tilbud - absolut gratis og uforpligtende - på en effektiv advokat i Videbæk området. Udfyld tekstskemaet på ca 4½ minut og fortæl os om dit behov for advokat assistance. Jo flere oplyser om din sag du angiver, jo mere detaljerede tilbud vil du sikkert få.
På omkring 24 timer får du tre stærke advokattilbud på din computer/mobil fra fleksible advokater, som gerne påtager sig din advokatopgave. Ved at anvende 3advokattilbud.dk kan du få op til 25 procent i rabat på salæret fremfor, hvis du selv indhenter tilbud på advokathjælp hos forskellige advokat kontorer.
Tryk på den lysegrønne knap og udfyld tekstskemaet på omkring 4½ minut med det samme! Du får kun tilsendt tilbud fra allerede validerede advokat kontorer omkring Videbæk, der er forhåndsudvalgt til at løse netop din private advokatsag. Tryk på den grønne knap - så er du i gang!

Hvad er adhæsion?

Adhæsion betyder at forfølge et civilretligt pengekrav i forbindelse med en offentlig straffesag. Reglerne følger af retsplejelovens § 991. Hvis man har været udsat for en handling, der er en overtrædelse af borgerlig straffelov, har politiet pligt til at vejlede om adgangen til at gøre et erstatningskrav gældende i forbindelse med straffesagen.
Der betales ikke retsafgift ved adhæsionskrav, hvilket betyder, at det er gratis at nedlægge erstatningskravet. Hvis en sigtelse afgøres med et bødeforlæg, kan politiet ikke bringe et erstatningskrav for retten, hvis en skadelidt ønsker erstatning.
Udvidet adhæsion i færdselssager, hvor der er objektivt ansvar for det skadevoldende motoriserede køretøj gælder en udvidet adhæsionsadgang i forhold til at fremsætte et erstatningskrav.

Lad grundige firmaer løse din opgave

På 3advokattilbud.dk kan vi levere tilbud inden for en række meget forskellig områder.
  • Få 3 tilbud fra dygtige firmaer
  • Effektive fagfolk står klar til din opgave
  • Benyt vores gratis service nu
  • Der er penge at spare (10%)
  • Find det billigste firma i dag

Eksempel på advokat i 6920 Videbæk

Advokatfirmaet Lotte Bliddal ApS
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 30243722
Hjemmeside
​Johansen og Bliddal
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 29916462
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hummelhof Frandsen
Bredgade 13
6920 Videbæk
CVR: 35736468
Hjemmeside