Advokat Skødstrup

  • Få 3 gode tilbud på advokater i Skødstrup
  • Udfyld skemaet online på kun 9 min.
  • Billig advokat - Gratis tilbud på håndværkere

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 8541

Manbjergvej
Studstrup Strandvej
Kløvervangen
Egevej
Kirkeholtvej
Berberisvej
Fruenshøj
Hjelmagerparken
Vinrosevej
Fruensbakke
Bondehaven
Stenvendervej
Mælkevejen
Engskovtoften
Bøgehøj
Vildrosevej
Begoniavej
Hybenrosevej
Rødegevej
Solvænget

Få juridisk hjælp i Skødstrup med 3 gratis advokat tilbud

Enhver dansker kan frit vælge mellem oprettelse af notartestamente eller vidnetestamente. Arveloven indeholder i § 63 regler om notartestamenter. Testamentet skal underskrives eller vedkendes for notaren. Derefter forsynes testamentet med notarens påtegning, der efter arvelovens § 63 skal indeholde erklæring om testators identitet, om testator var i stand til fornuftsmæssigt at oprette testamente, hvilke personer der var til stede under notarialforretningen, og andre omstændigheder, som kan være af betydning for testamentets gyldighed. 3 advokat tilbud Skødstrup - spar let 30 procent.
Typisk vil et notartestamente indeholde en klausul om, at den kopi, der opbevares i notarialarkivet, skal kunne danne grundlag for skiftet i tilfælde af originalens bortkomst. Få 3 tilbud på en solid advokat i Skødstrup - gratis og uforpligtende.

Eksempel på nødret

Som eksempel kan nævnes, at man gennem et vindue ser et stearinlys antænde et gardin. Man ved, at der bor en ældre person i boligen, og at vedkommende er hjemme. Man slår naboens vindue itu og går gennem dennes bolig for at komme beboeren til undsætning. dette tilfælde vil der være tale om lovligt udøvet nødret, og beboeren i hvis interesse vinduet blev ødelagt, er ansvarlig for skaden.
Hvis den, der udøver nødret, Selv kommer til skade med sin person, eller pågældende får skade på sine ting, kan pågældende som udgangspunkt ikke forlange erstatning for dette tab.
Hvis den skadevoldende handling går ud over, hvad der er nødvendigt og proportionalt, er udøveren ansvarlig for den del af skaden, som er forårsaget af den ikke lovligt udøvede nødværge.

Spar mindst 10% på din opgave

En liste med et udvalg af emner som behandles af advokater i Skødstrup.
  • Regnskabsanalyse
  • Salg af udlejningsejendomme
  • Testamente
  • Udbudsret
  • Varemærker og design

Udvalgt advokat fra postnummer 8541

Advokatfirmaet Kurt Siggaard ApS
Hjembækvej 64
8500 Grenaa
CVR: 30495136
Hjemmeside
Advokat Birthe Valentin
Lindevej 2
8543 Hornslet
CVR: 29885869
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thomas Christensen
Sognevejen 13
8560 Kolind
CVR: 37910856
Hjemmeside