Advokat Skævinge

  • Få 3 bundsolide tilbud på advokater i Skævinge
  • Udfyld formularen på kun tre minutter
  • Billig advokat - Spar både tid og penge

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Skævinge

Fruervadvej
Jernbanevej
Kildemosevej
Strølillevej
Krogvej
Rosenkildevej
Holmegårdsvænget
Solparken
Hulvejen
Bremerholmen
Ny Harløsevej
Gadegårdsparken
Tammosevej
Tvedåsvej
Lindevej
Gersehaven
Månevænget
Borupvej
Meløsevej
Brogårdsvej

Advokat tilbud i Skævinge? Spar hurtigt 25 procent

Vores stærke og omfattende netværk af advokatsamarbejdspartnere sikrer, at vi altid finder 3 kvalificerede og erfarne advokater, der lever op til dine behov og ønsker. Vi styrker dit beslutningssgrundlag, når du skal finde den helt rigtige seriøse advokat i Skævinge.
Gennem snart mange år har vi via vores online advokattjeneste hjulpet danskere i hele landet med af finde den allerbedste advokat til den specifikke sag. Vi hjælper også gerne dig i Skævinge med at finde en toppålidelig lokal advokat. Udfyld formularen på kun 5 minutter og få tre skarpe tilbud i løbet af få dage - så bliver det ikke nemmere.
Vores online advokatservice er absolut gratis og absolut uforpligtigende. Derfor behøver du ikke at vælge blandt tilbuddene, hvis de ikke er som forventet - men det er vi ret sikre på, at de er. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at finde din Skævinge advokat hos os.

Advokatassistance ved virksomhedsoverdragelse

I forbindelse med en virksomhedsoverdragelse har både køber og sælger som regel brug for advokatassistance. Sælger af en virksomhed har brug for rådgivning og vejledning om tilrettelæggelsen af salget inden virksomheden udbydes til salg.
Der kan være god fornuft i at skille dele af virksomheden fra, etablere et holdingselskab eller foretage andre tilpasninger af virksomheden, før den sættes til salg. Inden salget bør det også afklares, hvilke informationer, der skal overdrages med det samme, og hvilke der bør afvente en due diligence-proces.
Ligeledes er det vigtigt at undersøge, om sælger har indrettet sig skattemæssigt optimalt. I det hele taget er en virksomhedsoverdragelse en kompleks proces, hvor forberedelse og udarbejdelse af dokumenter er altafgørende. Derfor har du brug for en erfaren erhvervsadvokat.

Find den rigtige advokat til opgaven

Det er et varieret job at være advokat. Her er 5 eksempler på arbejdsopgaver fra en helt almindelig arbejdsdag:
  • Kontraktsforhold vedrørende skibe
  • Procesret
  • Socialret
  • Syn og skøn
  • Værdiansættelse

Eksempler på lokal advokat i Skævinge

Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hessner
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 58487015
Hjemmeside
1270 K Advokatanpartsselskab
Kystvej 8
3360 Liseleje
CVR: 29623236
Hjemmeside