Advokat Nykøbing

  • Få 3 skræddersyede tilbud på advokater i Nykøbing
  • Udfyld skemaet på kun syv min.
  • Billig advokat - En gratis tjeneste herfra til dig

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 4800

Bygmarken
Godsbanevej
Enighedsvej
Danmarksvej
Donnemosevej
Grimmelstrupvej
Gedser Landevej
Gavlhusvej
Følfodvænget
Fyrrevænget
Bogfinkevej
Gyvelvej
Busserisvej
Ellehavegårdsvej
Banegårdspladsen
Bregnevej
Gedservej
Erbovænget
Egeparken
Askøgade

Få 3 kvalitetssikrede tilbud advokat hjælp i Nykøbing

Står du lige og mangler en advokat Nykøbing til en sag, du ikke selv kan løse? Hvordan finder man så en både pålidelig og billig advokat fra Nykøbing? Vi har løsningen: Vi tilbyder at finde den helt rigtige advokat til præcis din advokatopgave.
I vores store landsdækkende netværk har vi en lang række dygtige advokatfirmaer. Derfor kan vi altid matche din opgave med den helt rigtige Nykøbing advokat. Det er vigtigt, at du får kontakt med en advokat, som kan sit kram. Vores samarbejdspartnere består derfor udelukkende af erfarne, professionelle fagfolk.
De er i stand til at udtænke effektive løsninger på din sag og tilpasser løsningerne til netop dine ønsker. Du kan forvente, at sagen løses hurtigt og effektivt efter det, der er aftalt. Indtast din advokatsag i webskemaet på få minutter og få 3 stjernegode tilbud i din indbakke i løbet af et par dage.

Få en skrap advokat til din inkassosag

Mange virksomheder kommer på før eller siden ud for, at en af virksomhedens faste kunder ikke betaler sin skyldige gæld ved forfald. Inkasso er den betegnelse, der bruges ved den proces, som vedrører inddrivelsen af gælden. Inkassosager adskiller sig fra andre retssager ved, at der som regel ikke er nogen indsigelser.
Hvis årsagen til at gælden ikke er betalt er, at der foreligger fejl eller mangler, eller der er gjort andre reelle indsigelser betyder det, at er der ikke tale om en inkassosag. Hvis debitor ikke betaler af egen fri vilje, kan en inkassosag ofte være den sidste mulighed for at sikre, at gælden bliver betalt.
Man skal som kreditor vide, at en inkassosag ikke kun har betydning i forhold til ens muligheder for at få debitor til at betale kravet. Den har også betydning for muligheden for at kunne afskrive kravet i skattemæssigt henseende samt for at få refunderet moms.

Den hurtige vej til den bedste advokat til opgaven

Eksempler på sagstyper, der behandles hos et advokatfirma:
  • Ophavsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Sø- og transportret
  • Trafikskade
  • Varemærker og design

Udvalgt advokat fra 4800

Advokatfirmaet Høilund
Langgade 13
4800 Nykøbing Fl
CVR: 39765861
Hjemmeside
Ret & Råd Nykøbing F
Vestensborg Alle 2
4800 Nykøbing F
CVR: 17458841
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal
Torvet 9
4800 Nykøbing F
CVR: 60175616
Hjemmeside