Advokat Høng

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Høng
  • Udfyld skemaet online på ca 4 min.
  • Billig advokat - Bestil gratis 3 uforpligtende tilbud

Ageras Advokattilbud

Høng
vejnavne eksempler

Lærkevej
Tingbjergvej
Sofievej
Snæbumgårdsvej
Majsvænget
Ved Gærdet
Krumstrup
Ellebakken
Hovedgaden
Rugvænget
Industriparken
Gyden
Lonesvej
Syvbækvej
Gørlevvej
Askelunden
Løve Gl Landevej
Hundekrogen
Plantevej
Mølleparken

Modtag 3 gratis tilbud på lokal advokat hjælp i Høng

Absolut gratis tilbud på professionel advokathjælp i Høng. På internetsiden 3advokattilbud.dk kan du bestille 3 megagode tilbud fra lokale advokatfirmaer - uden det koster dig en krone. Med 3 alternative tilbud i hånden, kan du selv beslutte, hvilken advokat du gerne vil handle med.
Driver ægtefællerne virksomhed i fællesskab, kan det ske i form af personlig virksomhed eller i et selskab med begrænset hæftelse ApS eller A/S. Drives virksomheden i et selskab med begrænset hæftelse, vil de almindelige selskabsretlige regler finde anvendelse.
Bortet fra de særlige regler om beskatning af hovedaktionærer, hvor der sker sammenlægning af ægtefællernes aktiebesiddelser, vil de almindelige regler om beskatning også finde anvendelse. Civilretligt vil ægtefællerne også kunne drive en fælles virksomhed i interessentskabsform.

Arvinger tvangsarver 25% af din formue

Har du oprettet et testamente? Nej? Kender du reglerne for tvangsarving? Nej? Læs med her. Tvangsarven er i dag 25% af den normale arv. Hvis du ikke efterlader dig nogen tvangsarvinger, kan du frit vælge at testamentere hele din resterende formue til hvem du ønsker (også Kattens Værn).
Dette gælder for alle, som ikke er gift og ikke har nogen børn, adoptivbørn eller børnebørn. Hvis du har livsarvinger og ikke er gift, kan du i dag bestemme over 75% af din formue, hvis du opretter et gyldigt testamente.
For at gøre en kort historie lang, bør du altså se at få oprettet et testamente så selv beslutter, hvordan din formue skal fordeles. Selv en lille formue kan udløse ballade blandt arvingerne så få hellere kontakt med en advokat med speciale i arveret hurtigst mulig.

Eksempler på juridisk bistand

Advokathjælp yder til mange forskellige forhold, for eksempel:
  • Afgiftsfrie gaver
  • Corporate forsikring
  • Energi og forsyning
  • Gældssanering
  • Individuel ansættelsesret

Eksempel på lokal Høng advokat

Advokatfirmaet Jens Iversen ApS
Møllebakkevej 66
4243 Rude
CVR: 16728896
Hjemmeside
Advida Advokater A/S
Ahlgade 15
4300 Holbæk
CVR: 29573891
Hjemmeside
Advokat Steen Djurtoft ApS
Casper Brands Plads 9
4220 Korsør
CVR: 15552700
Hjemmeside