Advokat til testamente - Få 3 tilbud

  • Få 3 tilbud på hjælp fra testamente advokat
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte advokater

Få 3 Advokat til testamente tilbudAdvokat til testamente - Få 3 tilbud

21. april 2018. Få 3 tilbud på udarbejdelse af testamente fra testamenteadvokater med speciale i netop testamenter. Udfyld skemaet online på 3 minutter og modtag 3 tilbud - gratis og uforpligtende. Hvorfor skal jeg betale en advokat forl at oprette et testamente, hvis jeg kan finde Testamente skabeloner online og udarbejde Testamentet selv? Det skal du for at sikre en præcis og juridisk korrekt formulering af teksten. Bruger du en advokat med specialer i testamenter, vil du således generelt reducere risikoen for misforståelser, tolkningstvivl og uforudsete konsekvenser af testamentet.
Når du beder en advokat om hjælp til at oprette et testamente, får du ikke kun hjælp til at sætte testamentet korrekt op, men også rådgivning om arv, familieret og skatteregler. Dette skyldes, at advokaten ikke kun vil give dig et godt testamente men også indsigt i og hjælp til at se konsekvenserne af dine ønsker. Fordi det er så vigtigt at opretholde en høj kvalitet, sætter advokaten god tid af til arbejdet.

Testamente priser

Udover ubegrænset personlig rådgivning, indtil dokumenterne er underskrevet, sendes originaldokumentet til en lokal dommer eller byretten, normalt skifteretten. Desuden opbevares en kopi hos testamente advokaten. Husk at offentlige skatter og afgifter tillægges prisen så spørg om dette er inkluderet i det samlede tilbud. Der er ingen skjulte fremtidige omkostninger i de modtagne tilbud. Dette er i modsætning til, hvad du kan opleve, hvis du køber hjælp til oprettelse af testamente fra andre udbydere på nettet.
Hvis du overvejer at benytte en billig online tjeneste, bør du kigge nøje efter, om leverandøren er ansvarlig for, at det ikke bliver dyrere end den annoncerede pris. Som et alternativ til fast pris tilbud, kan du få hjælp på en ren timeløn. Ønsker du bare et simpelt testamente, der kan udarbejdes hurtigt, og intet behov har for rådgivning, kan timeløn ofte betale sig for dig. Få 3 tilbud allerede i dag - i morgen kan det være for sent...

Undgå at spilde en masse tid

Her på siden kan du få 3 tilbud fra testamenteadvokater med speciale i testamenter - gratis og uforpligtende. Du udfylder blot online formularen på under 3 minutter, hvorefter du modtager tilbud fra 3 advokater, der gerne vil hjælpe med din testamente sag. Du får tilbud fra 3 erfarne advokater, normalt inden for 24 timer dog lidt længere hen over en weekend eller helligdage. Vore tilknyttede testamente advokater har stor erfaring på dette område og vil ofte udføre arbejdet hurtigere og sikrere end advokater uden denne erfaring.
Et notartestamente er kun gyldigt, hvis det oprettes skriftligt og underskrives af en notar, det vil sige en dommerfuldmægtig i byretten, normalt i skifteretten. De fleste bruger advokatbistand til oprettelse af testamente og slipper derfor for at tænke på det praktiske i forbindelse med oprettelse af et notartestamente. Hvis man ønsker et eksemplar af testamentet opbevaret på notarialkontoret, skal man underskrive en kopi af testamentet. Testamentet kan både være håndskrevet eller maskinskrevet.

Få 3 Advokat til testamente tilbud


Eksempler på advokat til testamente firmaer:
Familieretskontoret
Kongensgade 3
6700 Esbjerg
CVR: 35740805
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kvadrat
Hobrovej 395
9200 Aalborg SV
CVR: 36458151
Hjemmeside
Kjær Advokatfirma
J. Skjoldborgs Vej 1
9670 Løgstør
CVR: 26026768
Hjemmeside