Advokat til skilsmisse - Få 3 tilbud

  • Få 3 tilbud på hjælp til skilsmisse fra advokater
  • Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse skilsmisseadvokater

Få 3 tilbud

Advokat til skilsmisse - Få 3 tilbud

26. september 2017. Hvis du og/eller din ægtefælle ønsker at afslutte ægteskabet, kan en af jer eller begge søge Statsforvaltningen om separation. Når I har været separeret i et år kan I søge om skilsmisse. Du/I skal søge separation ved Statsforvaltningen. Under separationsperioden er I stadig formelt gift. Ingen af jer kan derfor gifte igen i denne periode. Efter skilsmissen beholder du det navn, du havde i dit ægteskab. Hvis du vil ændre navn, skal dette ske skriftligt til statsamtet.
Aftaler aftalt eller fastsat i forbindelse med separation, finder fortsat anvendelse efter skilsmissen, medmindre andet er aftalt eller fastsat. Disse omfatter aftaler om: Forældremyndighed børn? Hvem barnet/børnene skal bo sammen med. Samvær? Børnebidrag? Bidrag til ægtefælle. Fordeling af formue. Brugsret til fælles bolig. Her kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra skilsmisse advokater, der gerne vil håndtere din sag.

Skilsmisse priser

Skilsmisse og separation er krævende processer. Fra separation til den endelige skilsmisse er der mange spørgsmål, der skal besvares. Hvordan skal værdierne fordeles? Hvad sker der med gæld? Hvem skal overtage huset? Hvordan skal alle værdier fordeles? - Og ikke mindst, hvad gør du, hvis ægtefællerne har børn sammen? Hvorfor bruge en skilsmisse advokat? En dygtig og erfaren skilsmisseadvokat hjælper med at holde konfliktniveauet lavt, mens du opnår den bedste løsning i en krævende situation.
En erfaren skilsmisse advokat har bistået i mange skilsmissesager gennem tiden og har indgående kendskab til reglerne på området. Få 3 tilbud på en professionel skilsmisse advokat i din by - gratis og uforpligtende. Udfyld onlineskemaet på 3 minutter og beskriv din sag. Så modtager du kort efter 3 tilbud fra skilsmisse advokater, der gerne vil føre din sag.

Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende

En skilsmisse kan bevilges på stedet, hvis der er tale om vold, utroskab eller lignende. I mange skilsmissesager er det vigtigt at finde en dygtig skilsmisse advokat for effektivt at opnå et godt og fremadrettet resultat. Vores skilsmisse advokater er med dig hele vejen og hjælper med at guide dig gennem alle de spørgsmål, der dukker op; kæmper for din sag og løser konflikter for at sikre en varig og solid løsning.
Mens vore skilsmisseadvokater er fokuseret på at finde løsninger uden at eskalere konflikten, er de også meget bevidste om, at mange beklager, at de var "for venlige" i begyndelsen og fortryder dette senere. Vore tilknyttede advokatfirmaer arbejder for kunder over hele Danmark. De har også adgang til internationalte netværk med advokater over hele verden, så i en international skilsmisse, arbejdes der normalt sammen med en advokat i en anden jurisdiktion, hvis det skulle være ønskeligt.

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat til skilsmisse firmaer, vi samarbejder med:
Advokatfirmaet Højbjerg ApS
Torvet 8, 1.
7400 Herning
CVR: 32347479
Hjemmeside
Invictus Advokatfirma
Skipper Clements Allé 7
2300 København S
CVR: 32046479
Hjemmeside
Advokat Niels-Erik Hansen
Falkoner Allé 7
2000 Frederiksberg
CVR: 32623905
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hans Henrik Stener
Holte Midtpunkt 20
2840 Holte
CVR: 57469854
Hjemmeside
TF Advokatanpartsselskab
Mastruphøj 120
9530 Støvring
CVR: 35632018
Hjemmeside
Advokatfirmaet Harring-Lund
Ishøj Strandvej 87
2635 Ishøj
CVR: 20952776
Hjemmeside