Boligadvokat Virum

  • Få 3 sikre tilbud fra boligadvokater i Virum
  • Du får kun tilbud fra effektive advokater
  • Spar let 25 procent på en kreativ boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Virum tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 tilbud på boligadvokat assistance i Virum

Står du og mangler en boligadvokat i Virum? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores gratis tjeneste kan spare dig en masse tid. Derudover sparer du også penge fordi alle advokater i Virum gerne vil have fat i din opgave. Derfor går de ned i pris for at kunne afgive nogle attraktive tilbud.
Tryk på den grønne knap og bliv ført videre til vores samarbejdspartners side. Her vil du blive bedt om at indtaste en beskrivelse af din boligsag. Sådan får vi en forståelse af, hvilken type af boligadvokatopgave, du har behov for en advokat i Virum til.
På den måde finder vi 3 relevante boligadvokater til din opgave. Samtidig giver det os lejlighed til at finde den rigtige og billigste pris. Det tager dig cirka 5 minutter at udfylde webskemaet med din opgavebeskrivelse. Herefter kan du se frem til, at modtage 3 gennemarbejdede tilbud inden for 41 timer.

Overvej om garage er et krav ved køb af bolig

Er en carport eller en garage nødvendigt? Hvis behovet ikke er der i dag, så tjek alligevel om der er plads til senere hen at opsætte carport på grunden. De grundlæggende regler ifølge Småhusreglementet er 2,5 m fra skel og 10 m fra vejmidte.
Men i Småhusreglementet er der desuden diverse opblødninger af reglerne. Desuden kan der være særlige tinglyste krav eller lokalplaner, som fortæller, hvad man må og ikke må. Overvej om du overhovedet behøver en bil.
Prøv evt. at tage turen med kollektiv transport fra boligen og ind til arbejdspladsen en morgen i myldretiden. Til gengæld for den længere transporttid får du i stedet en masse kvadratmeter for færre penge.

En certificeret advokat løser mange typer af opgaver

Professionelle boligadvokatfirmaer i Virum og omegn håndterer f.eks. nedenstående emner.
  • Almene boliger
  • Beliggenhed
  • Byrder
  • Forsikring
  • Infrastruktur

Få 3 Boligadvokat Virum tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2830 Virum

Advokatfirmaet Erik Korpela-Andersen
Hjortholmsvej 2
2830 Virum
CVR: 11918190
Hjemmeside
Advokat Niels Ramberg
Abildgårdsvej 75
2830 Virum
CVR: 81466513
Hjemmeside
Raadgiver.dk ApS
Frederiksdalsvej 82 D
2830 Virum
CVR: 37550329
Hjemmeside