Boligadvokat Virum

  • Få 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Virum
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Spar let 40 pct på en kvalitetssikret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud på boligadvokat assistance i Virum

17. juli 2018. Står du og mangler en boligadvokat i Virum? Så er du kommet til det helt rette sted. Vores gratis tjeneste kan spare dig en masse tid. Derudover sparer du også penge fordi alle advokater i Virum gerne vil have fat i din opgave. Derfor går de ned i pris for at kunne afgive nogle attraktive tilbud.
Tryk på den grønne knap og bliv ført videre til vores samarbejdspartners side. Her vil du blive bedt om at indtaste en beskrivelse af din boligsag. Sådan får vi en forståelse af, hvilken type af boligadvokatopgave, du har behov for en advokat i Virum til.
På den måde finder vi 3 relevante boligadvokater til din opgave. Samtidig giver det os lejlighed til at finde den rigtige og billigste pris. Det tager dig cirka 5 minutter at udfylde skemaet med din opgavebeskrivelse. Herefter kan du se frem til, at modtage 3 tilbud inden for 38 timer.

Overvej om garage er et krav ved køb af bolig

Er en carport eller en garage nødvendigt? Hvis behovet ikke er der i dag, så tjek alligevel om der er plads til senere hen at opsætte carport på grunden. De grundlæggende regler ifølge Småhusreglementet er 2,5 m fra skel og 10 m fra vejmidte.
Men i Småhusreglementet er der desuden diverse opblødninger af reglerne. Desuden kan der være særlige tinglyste krav eller lokalplaner, som fortæller, hvad man må og ikke må. Overvej om du overhovedet behøver en bil.
Prøv evt. at tage turen med kollektiv transport fra boligen og ind til arbejdspladsen en morgen i myldretiden. Til gengæld for den længere transporttid får du i stedet en masse kvadratmeter for færre penge.

En certificeret advokat løser mange typer af opgaver

Professionelle boligadvokatfirmaer i Virum og omegn håndterer f.eks. nedenstående emner.
  • Almene boliger
  • Beliggenhed
  • Byrder
  • Forsikring
  • Infrastruktur

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2830 Virum

Advokatfirmaet Erik Korpela-Andersen
Hjortholmsvej 2
2830 Virum
CVR: 11918190
Hjemmeside
Advokat Birte Ortmann
Hummeltoften 3C
2830 Virum
CVR: 57906553
Hjemmeside
Skovgaard Law Firm
Tværvej 93
2830 Virum
CVR: 35954201
Hjemmeside