Boligadvokat Videbæk

  • Få 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Videbæk
  • Du får kun tilbud fra certificerede advokater
  • Spar let 25 pct på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Boligadvokat i Videbæk? Få 3 gratis tilbud allerede i dag

25. juli 2018. Tilbud på boligadvokat arbejde! Vi finder 3 professionelle boligadvokater på Videbæk egnen, der gerne giver tilbud på din boligsag. Du betaler slet ikke noget, for at bruge vores gratis service! Send din sag ind til os og lad os indhente 3 aktuelle tilbud fra professionelle lokale boligadvokater.
Du har brug for seriøs hjælp fra en boligadvokat og hjælpen er lige om hjørnet - du skal bare indtaste din opgave i webskemaet og det tager 6-7 min.
Du kan helt gratis oprette en boligadvokatopgave til en professionel boligadvokat her på 3advokattilbud.dk, uanset størrelsen af din opgave.
Fortæl blot, hvad sagen går går ud på. Så sender vi opgaven videre til vores store net af boligadvokater, så du kan komme i kontakt med den helt rigtige billige boligadvokat med det rette fleksible og favorable tilbud. I løbet af 3 dage modtager du 3 tilbud fra boligadvokater, der gerne vil løse din opgave.

Tingbogsattest

Dokument, som giver en masse information om de offentligt tilgængelige oplysninger om den pågældende bolig. Tingbogsattesten er inddelt i fem dele.
Den første er adkomst. Her kan man se, om sælger er den retmæssige ejer, og hvor længe sælger har boet i boligen.
Medmindre sælger ikke ville have sin købesum offentliggjort, vil den også fremgå af dokumentet. Under andet punkt om hæftelser kan du se, hvordan boligen er belånt, og hvornår det er sket. Det illustrerer, om sælger har god luft i boligens økonomi.
Det modsatte er tydeligt at aflæse, hvis flere lån er optaget for nylig, eller der ligefrem foreligger udlæg fra kreditorer. Så kan det tyde på, at økonomien er for presset, og sælger ønsker en hurtig handel.

Undgå ubehagelige overraskelser - find en god boligadvokat

Her er nogle få eksempler på spændvidden af opgaver på et boligadvokatkontor i Videbæk:
  • Teknisk insolvent
  • Realkreditrente
  • Køb og salg af virksomhed
  • Forhandlingsstrategi
  • Ejendommens gæld

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6920 Videbæk

​Johansen og Bliddal
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 29916462
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hummelhof Frandsen
Bredgade 13
6920 Videbæk
CVR: 35736468
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lotte Bliddal ApS
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 30243722
Hjemmeside