Boligadvokat i Viby

 • Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Viby
 • Udfyld Udfyld skemaet online på kun 6 minutter
 • Du får kun tilbud fra dygtige boligadvokater

Få 3 tilbud

Bestil 3 tilbud fra Viby boligadvokater - gratis og uforpligtende

3. august 2017. 3advokattilbud.dk er en unik gratis internettjeneste, som tilbyder at skaffe dig tre fordelagtige tilbud fra advokatfirmaer i Viby. Disse advokatfirmaer er alle certificerede og kvalitetssikrede, så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din sag.
Vores unikke onlineservice skaber hurtigt og enkelt adgang til professionelle og effektive advokater over hele Danmark. Har du således en advokatopgave, du ønsker hjælp til, kan du med stor fordel bruge vores online service til at indhente 3 gode advokattilbud.
3advokattilbud.dk sikrer et optimalt udbytte for både kunder og advokatfirmaer. Du får som kunde relevante advokattilbud i Viby på en let og tidsbesparende måde. Advokatfirmaerne får nem og hurtig adgang til flere kunder i Viby med konkrete behov. Det er en win-win ;-)

Eksempel på en forhandling om dispitionsdatoen

 1. Du kan returnere hårdt: Sælger skal acceptere, at jeg som køber må ind og forberede ændringer af ejendommen, da den ellers ikke kan opfylde min families behov. Jeg vil under ingen omstændigheder ændre på kravet om den tidligere dispositionsdato.
 2. Du kan returnere afvæbnende: Jeg kan tydeligt se, at sælger har mange ting og sager samlet gennem et helt liv. Men for at boligen kan bruges til min families behov, er vi altså nødt til lave omfattende ændringer. Derfor ser jeg som den eneste løsning, at vi udskyder både dispositionsdato og overtagelsesdato
 3. Du kan beholde bolden: Det er nødvendigt for os, at komme i gang så hurtigst som muligt. Men omkostningerne er i forvejen i den høje ende med de forandringer, vi er nødsaget til at gennemføre. Hvis sælger ikke kan acceptere den tidligere dispositionsdato, må jeg overveje at byde en lavere pris.

En boligadvokat hjælper dig med din boligsag

Her er nogle eksempler på spændvidden af opgaver en boligadvokat i Viby kan løse:
 • Økonomistyring
 • Udstykning
 • Terminer
 • Sommerhuse
 • Salg af virksomhed

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4130 Viby
Advokatfirmaet Svendsen
Torvet 6
4100 Ringsted
CVR: 14773479
Hjemmeside
Advokaterne Hvidtsted
Søgade 16
4100 Ringsted
CVR: 32376444
Hjemmeside
Jystrup Advokat
Slettebjergvej 66
4174 Jystrup
CVR: 31340152
Hjemmeside