Boligadvokat i Viborg

  • Få gratis 3 gode tilbud fra boligadvokater i Viborg
  • Udfyld Udfyld skemaet online på mindre end 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra effektive boligadvokater

Få 3 tilbud

Spørgsmål inden boligjagten begynder

3. august 2017. Når du skal på jagt efter drømmeboligen, så start med at stille dig selv en stribe spørgsmål. Når du kender svarene, er du meget bedre klædt på til at finde den helt rigtige bolig til dig og din familie. Her er et udvalg af relevante spørgsmål:
Beliggenheden: Afstand til indkøb. Afstand til skoler og institutioner. Afstand til støjkilder som veje og tog. Afstand til grønne rekreative områder. Boligtypen: Villa, rækkehus, villalejlighed, lejlighed, nedlagt landbrug eller en helt anden boligform.
Vedrørende familie, venner og arbejde, så stil følgende spørgsmål: Hvor langt er der til skoler, institutioner m.m.? Hvor langt fra dine venner vil du bo? Hvor nemt skal det være at se hinanden? Hvor langt væk fra arbejdet vil du bo? Hvad er acceptabel transporttid til fremtidig arbejdsplads?

At flytte fra hus til lejlighed

Det er et problem for mange seniorer, at antallet af m2 ofte halveres i forhold til det, man har været vant til. Her kan den dårlige samvittighed nogle gange melde sig igen. Vil familien stadig synes, at det er hyggeligt at komme forbi, og vil hele forsamlingen holde jul i den lille spisestue?
Men familie og venner synes ofte, at det er hyggeligt, at der sker noget nyt, og at man er sammen på en ny måde. Et vigtigt punkt er naturligvis privatøkonomien, der som regel får et solidt plus på kontoen, når villaen skiftes ud med en mindre bolig.
Men ud over det, betyder de færre vedligeholdelsesopgaver og omkostninger, at man får tid til mange nye ting. Man kan være mere sammen med familie og venner, få gang i nogle hobbyer, som man aldrig rigtig har haft tid til, rejse noget mere og engagere sig i nye oplevelser.

Advokatkontorer i Viborg kommune kan hjælpe dig

Professionelle boligadvokater i Viborg tilbyder hjælp til boligsalg og boligkøb hele vejen rundt i kommunen:
  • Tjele
  • Hammershøj
  • Mammen
  • Rødkærsbro
  • Karup

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8800 Viborg
Leoni Advokater
Sct. Mathias Gade 96 B
8800 Viborg
CVR: 36030534
Hjemmeside
Advokathuset Viborg
Gothersgade 2
8800 Viborg
CVR: 17035940
Hjemmeside
Dahl Advokataktieselskabet
Lundborgvej 18
8800 Viborg
CVR: 20706899
Hjemmeside