Boligadvokat Vesthimmerland

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Vesthimmerland
  • Du får kun tilbud fra seriøse advokater
  • Spar hurtigt 35 pct på en rutineret boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Vesthimmerland tilbud
Ageras Advokattilbud

Søger du en boligadvokat i Vesthimmerland? Få 3 tilbud

Når du har fundet drømmeboligen i Vesthimmerland, er du uden tvivl blevet mødt af en ejendomsmægler, som er meget imødekommende, og som fortæller mange detaljer om boligen, og tit kommer de også ind på nogle af de bekymringer, du har gjort dig. Få 3 boligadvokat tilbud i Vesthimmerland.
Normalt vil du som køber skrive under på købsaftalen som den første. Så længe sælger ikke har skrevet under, er købsaftalen kun et tilbud fra dig om at købe boligen - og i den periode kan du derfor trække dit tilbud tilbage, hvis du fortryder - uden at det koster dig noget.
Det er vigtigt, at købsaftalen også indeholder alle mundtlige aftaler. Du skal endvidere være opmærksom på, at et advokatforbehold ikke automatisk er anført i købsaftalen. Du skal selv huske at bede ejendomsmæglerenmægleren om at få det tilføjet, inden du skriver under.

Prisfald på sommerhuse

Vores forventning er ikke, at der vil opstå prisfald på sommerhusene, men jeg tror, man skal forvente en mindre prisstigning, indtil de nye sommerhusudstykninger er optaget i markedet.
Du skal altså være opmærksom på, at med kun 60 % belåning i realkreditinstituttet skal du regne med, at dine samlede renteudgifter via sælgerpantebrev eller boliglån vil være lidt højere, end hvis du køber en helårsbolig. Er du boligejer i forvejen, og er friværdien stor nok, har du måske mulighed for at optage et realkreditlån i den eksisterende bolig.
Så kan du undgå at lægge en udbetaling kontant. Sælgerpantebreve behøver du ikke, da du kan optage et realkreditlån i din nuværende ejerbolig. Dermed vil du opnå en lavere renteudgift, når du køber sommerhus, end det der typisk fremgår af salgsopstillingen.

Boligadvokaten hjælper med svar og løsninger

Boligadvokat hjælp udføres professionelt i hele Vesthimmerland kommune:
  • Vindblæs
  • Gundersted
  • Fjejsborg
  • Vester Hornum
  • Havbro

Få 3 Boligadvokat Vesthimmerland tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9670 Vesthimmerland

Advokatfirmaet Torben Haldrup
Rådhusgade 8
9670 Løgstør
CVR: 14577149
Hjemmeside
Kjær Advokatfirma
J. Skjoldborgs Vej 1
9670 Løgstør
CVR: 26026768
Hjemmeside
Bareco v/Susanne Jensen
Mellemvej 7
9670 Løgstør
CVR: 33026234
Hjemmeside