Boligadvokat Vejle

  • Få 3 fine tilbud fra boligadvokater i Vejle
  • Du får kun tilbud fra seriøse advokater
  • Spar nemt 20 pct på en dygtig boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Vejle tilbud
Ageras Advokattilbud

Få 3 gratis tilbud på kvalitets boligadvokat i Vejle

Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis og hurtigt få skræddersyede tilbud fra 3 forskellige advokatfirmaer i eller i nærheden af Vejle. De kommer i løbet af et par dage og herefter kan du selv beslutte, hvilket af de to-tre konkrete tilbud, du vælger at gøre brug af.
Advokatfirmaerne er meget bevidste omkring de sager, de arbejder med. Når du har besluttet dig for en boligadvokat, er det advokaten, som har ansvaret for at opgaven udføres korrekt. Derfor får du gennem vores advokatfirmaer tillid fra start til slut.
Rådighed over særeje tilkommer udelukkende den ægtefælle, der ejer det pågældende aktiv, vil den anden ægtefælles råden over det være uberettiget råden, uanset om det er særeje eller om det hører til vedkommendes bodel med henblik på eventuelle justeringer af formueordningen.

Tilstandsrapporten

Rapporten er vigtig både for køber og sælger. Sælger slipper nemlig for at blive stillet til ansvar for fejl og mangler 20 år frem. Et ansvar, som de færreste i dag ville synes var rimeligt. For at slippe for det ansvar, siger lovgivningen, at sælger skal sørge for, at en byggesagkyndig udarbejder en tilstandsrapport.
Rapporten må på købstidspunktet maksimalt må være seks måneder gammel. Hvis de seks måneder overskrides, må sælger lade en byggesagkyndig gennemgå boligen igen. Det er for at sikre køber så opdaterede oplysninger som muligt.
Men også fordi sælger skal sørge for et tilbud til køber om ejerskifteforsikring på baggrund af tilstandsrapporten, ligeledes for at slippe for sit 20-årige ansvar. Hvis tilstandsrapporten gør opmærksom på, at fx el- eller vvs-installeringer er ulovlige, så anbefaler vi, at du får en fagmand til at lave et specifikt tjek på området.

Det er nemt at spare penge på boligadvokaten

Eksempler på byer i Vejle kommune, hvor du kan bestille 3 boligadvokat tilbud:
  • Egtved
  • Bindeballe
  • Grejsdalen
  • Brandbjerg
  • Bredsten

Få 3 Boligadvokat Vejle tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7100 Vejle

Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle
CVR: 16643483
Hjemmeside
Christian Junge Advokatfirma
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle
CVR: 31519721
Hjemmeside
Birgitte Dejgaard Advokatanpartsselskab
Enebærvej 11
7100 Vejle
CVR: 38113550
Hjemmeside