Boligadvokat i Vejle

  • Få gratis 3 aktuelle tilbud fra boligadvokater i Vejle
  • Udfyld Udfyld skemaet på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra troværdige boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Betal ikke mere end nødvendigt for en boligadvokat

23. november 2017. Her er en kort vejledning i, hvordan du anvender 3advokattilbud.dk. Det første du skal gøre er, at beskrive den boligsag, som du ønsker at boligadvokaten skal hjælpe dig med. Det kan være alt fra en udstykning til hjælp til omlægning af prioriteringslån og meget mere.
Udfyld blot formularen hos vores tilknyttede tilbudsportal med en præcis beskrivelse, så boligadvokaterne hurtigt kan vurdere opgavens omfang. Herefter bliver din opgave sendt i udbud hos vores net af tilknyttede boligadvokater.
De 3 første boligadvokater der reagerer, får så lov at byde på din opgave og modtager dine kontaktoplysninger. I løbet af få dage modtager du 3 henvendelser fra boligadvokater i Vejle-området, der gerne vil byde på din boligsag. Med denne løsning kan du spare op til 27 procent.

Tilstandsrapporten

Rapporten er vigtig både for køber og sælger. Sælger slipper nemlig for at blive stillet til ansvar for fejl og mangler 20 år frem. Et ansvar, som de færreste i dag ville synes var rimeligt. For at slippe for det ansvar, siger lovgivningen, at sælger skal sørge for, at en byggesagkyndig udarbejder en tilstandsrapport.
Rapporten må på købstidspunktet maksimalt må være seks måneder gammel. Hvis de seks måneder overskrides, må sælger lade en byggesagkyndig gennemgå boligen igen. Det er for at sikre køber så opdaterede oplysninger som muligt.
Men også fordi sælger skal sørge for et tilbud til køber om ejerskifteforsikring på baggrund af tilstandsrapporten, ligeledes for at slippe for sit 20-årige ansvar. Hvis tilstandsrapporten gør opmærksom på, at fx el- eller vvs-installeringer er ulovlige, så anbefaler vi, at du får en fagmand til at lave et specifikt tjek på området.

Det er nemt at spare penge på boligadvokaten

Eksempler på byer i Vejle kommune, hvor du kan bestille 3 boligadvokat tilbud:
  • Egtved
  • Bindeballe
  • Grejsdalen
  • Brandbjerg
  • Bredsten

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7100 Vejle
Christian Junge Advokatfirma
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle
CVR: 31519721
Hjemmeside
Codex Advokater Advokatpartnerselskab
Damhaven 5 B
7100 Vejle
CVR: 34889791
Hjemmeside
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle
CVR: 16643483
Hjemmeside