Boligadvokat Varde

  • Få 3 solide tilbud fra boligadvokater i Varde
  • Du får kun tilbud fra kompetente advokater
  • Spar op til 40 % på en potentiel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Spar penge! Få gratis 3 tilbud på boligadvokat i Varde

1. juli 2018. Modtag 3 fordelagtige advokattilbud fra boligadvokat firmaer i Varde, som gerne vil udføre din boligadvokatopgave. Opret din opgave i onlineformularen på under 4 minutter og få 3 seriøse advokattilbud på et par dage. Vores service er 100 pct gratis og uforpligtende at bruge.
Maksimalt tre advokater kan byde på din advokatopgave. Det gør de online og modtager herefter dine kontaktoplysninger. Derefter er din advokatsag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende boligadvokatfirmaer i Varde. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud.
Spar både penge og tid - lad os gøre det tidskrævende arbejde med at indhente fordelagtige tilbud fra lokale advokatkontorer i Varde. Opret din sag allerede i dag - så er du allerede i gang med at få en løsning.

Eksempel på forbehold i købsaftale

Carporten er ikke registreret ved offentlige myndigheder. Handelen er derfor betinget af, at sælger skal have godkendt carporten og tilset, at ny BBR fremsendes inden økonomisk overtagelsesdato. Kan carporten ikke godkendes, skal sælger refundere til køber kr. X via refusionsopgørelsen.
Køber er, hvis carport ikke kan godkendes, gjort bekendt med, at køber kan pålægges at fjerne carporten for egen regning. Dispositionsdato er aftalt til den X jævnfør købsaftalens standardbestemmelser.
Har sælger ikke udført udbedringerne per dispositionsdato, refunderer sælger til køber via refusionsopgørelsen kr. X til fuld og endelig afgørelse herfor.

Opret din advokatopgave og spar mange penge

Få professionel hjælp fra en boligadvokat til din boligsag, uanset hvor i Varde kommune du bor:
  • Øster Vrøgum
  • Billum
  • Janderup
  • Agerbæk
  • Nordenskov

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6800 Varde

Advokat Erik Astrup
Nordre Boulevard 91
6800 Varde
CVR: 80726015
Hjemmeside
Advokatfirma Per Bovien Christensen
Frisvadvej 35
6800 Varde
CVR: 18745704
Hjemmeside
Advokatfirmaet Vogel & Gammelby
Vestergade 1
6800 Varde
CVR: 35712518
Hjemmeside