Boligadvokat i Tranbjerg

  • Få gratis 3 friske tilbud fra boligadvokater i Tranbjerg
  • Udfyld Udfyld online skemaet på mindre end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse boligadvokater

Få 3 tilbud

Forhandling om køb af herskabslejlighed

3. august 2017. En gennemistandsat lejlighed til den kræsne køber på ca. 150 m2 med stor og ugeneret beliggende altan. En bolig, der helt klart må betragtes som en god vare. Ikke den billigste på boligmarkedet, men rimeligt prissat i forhold til, at en køber af lejligheden i praksis kunne nøjes med at sætte sine møbler ind uden at lave nogen form for istandsættelse først. Alligevel går der ca. fire måneder, før de rigtige købere melder sig på banen.
Den potentielle køber er et voksent par med to teenagebørn, der skal flytte fra en anden del af landet med forholdsvis kort varsel. De ringer derfor op efter fremvisningen for at byde på lejlighedens kontantpris. Mægler informerer sælger om købers ønske om prisafslag. Sælger afviser konsekvent overvejelse om enhver form for prisafslag - lejligheden skal sælges til prisen.

Forældrekøb

I medierne og hos de store ejendomsmæglerkæder har forældrekøb været markedsført som et område, der giver en meget stor afsætning af ejerlejligheder. Men fakta er, ifølge skatteministeriets oplysninger, at ca. 6.000 ejerlejligheder tilbage i år 2013 blev købt til erhverv.
Det var ud af en samlet beholdning af ejerlejligheder på ca. 120.000. Et tal, som viser en mindre udbredelse i praksis, end hvad mæglere og medierne udtaler. Der er dog ingen tvivl om, at med kun ca. 35.000 kollegieværelser på landsplan, er antallet af forældrekøb nødt til at stige i de næste mange år.
Antallet af unge er væsentligt større, og der er en tendens til, at de unge i dag tidligere bliver selvstændige og flytter hjemmefra, hvilket skaber et yderligere pres på den eksisterende boligmasse. Og forældrekøb er efter min mening også en god langsigtet investering.

Du sparer både tid og penge på din sag

Eksempler på forhold, hvortil der kan ydes boligadvokathjælp i Tranbjerg:
  • Nedkonvertering
  • Fast ejendom
  • Ejendomsformidling
  • Boligsikring
  • Andelsbolig

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8310 Tranbjerg
Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Finn Søgaard
Kærvænget 29
8310 Tranbjerg
CVR: 17082744
Hjemmeside
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside