Boligadvokat Thisted

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Thisted
  • Du får kun tilbud fra erfarne advokater
  • Spar mindst 10 procent på en godkendt advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 lokale boligadvokat tilbud i Thisted i dag

3. juli 2018. Vi har hjulpet rigtig mange familier i Thisted, men modtager naturligvis kunder fra hele Jylland. Vores tilknyttede partnere har mange års erfaring med alle former for advokatarbejde. En boligadvokat i Thisted hjælper gerne med at planlægge sagen inden den påbegyndes.
Du får et overblik over dine muligheder i boligen og firmaerne kommer med deres bud på den bedste og mest effektive løsning. En advokatsag kan være på få timer eller flere måneder - det afhænger naturligvis af den type advokatarbejde, der skal udføres. Få 3 gratis tilbud på din boligsag - så er du godt klædt på.
En kvalitetssikret boligadvokat fra Thisted bruger sin brede erfaring til at sørge for, at din boligsag udføres både professionelt og billigt. Du kan spare helt op til 28 procent på en faguddannet boligadvokat i Thisted ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.

Bygningstegninger og skøde

Oprindelige bygningstegninger er altid rare at have. Så kan du bedre få en fornemmelse af rørføring, placering af bærebjælker, spær osv. Det er altid en god ide at besøge kommunens tekniske forvaltning, hvis du vil have så mange tegninger som muligt. Oplyser du boligens matrikelnummer, får du lov til at læse hele byggesagen igennem.
Skødet er ofte en lettere afskrift af købsaftalen, der bliver sendt til tinglysningskontoret. Typisk vil ændringer af dit valg af finansiering dog fremgå, så det stemmer overens med de pantebreve, der også skal tinglyses. Så her behøver du som køber ikke at være så opmærksom, men i stedet regne med, at din advokat gør det rigtigt, så tinglysningsperioden bliver så kort som muligt.

Få 3 tilbud på juridisk bistand i Thisted

Autoriserede boligadvokater i Thisted arbejder bl.a. med disse emneområder:
  • Videresalg
  • Tvister​
  • Skatter og afgifter
  • Rentetilpasningslån
  • Boligudgifter

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7700 Thisted

Advodan Thisted I/S
Frederiksgade 14
7700 Thisted
CVR: 32510531
Hjemmeside
Torben Hansen
Islandsvej 21
7700 Thisted
CVR: 29361681
Hjemmeside
Advokater Haumann & Fastrup
Vestergade 24
7700 Thisted
CVR: 28905750
Hjemmeside