Boligadvokat Struer

  • Få 3 tiltalende boligadvokat tilbud Struer
  • Du får udelukkende tilbud fra certificerede advokater
  • Få ca 28 pct i rabat på kreativ boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Struer tilbud
Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Struer

Valmuevej
Sejlhusene
Huginsvej
Vinkelvej
Trehøjevej
Øtoften
Vigen
Mundbergs Alle
Langhøjvej
Kimingen
Jættehøj
Riisvej
Tjørne Alle
Hovvej
Østerlundvej
Meldgårdsvej
Sydkajen
Klosterhedevej
Holstebrovej
Oddesundvej

Boligadvokat tilbud i Struer? Bestil 3 gratis tilbud her

I Struer står boligadvokater klar til at sende dig hele 3 tilbud på den boligsag, som du måske mere eller mindre selv har opgivet. Det gør de inden for rigtig kort tid, blot 34 timer. Alt det kræver af dig er, at du udfylde webformularen, her på siden. Denne service er 100% gratis.
Det samme er formidlingen til de tilknyttede boligadvokat firmaer. Det tager vi hverken en procentdel, eller gebyr, af. Tilbuddene kommer til dig inden for få hverdage. Der et intet skjult gebyr, det er nemlig helt gratis at udfylde og sende din opgave i udbud. Alle typer af boligadvokatarbejde udføres hurtigt.
Bidrag til underhold fastsættes efter stort set samme retningslinjer som bidrag efter separation og skilsmisse og bortfalder ved separation og skilsmisse. Bidrag kan fastsættes efter bestemmelsen, indtil endelig dom til separation foreligger, jævnfør U l997.l593 (TFA 1998.26).

Kommunalt oplysningsskema

Ejendomsoplysningsskemaet er en standardformular, som ejendomsmægleren bestiller ved kommunen. I den får du svar vedrørende igangværende eller planlagte miljø- og byggesager, nye lokalplaner og beslutninger, der vedrører ejendommen, eller hvis kommunen har mistanke om forurening.
Desuden får du oplysninger om ejendommens zonestatus (by-, sommerhus- eller landzone), og du kan tjekke, om nedgravede olietanke er korrekt afblændet. Hvis der er tvivl om det, må du bede ejendomsmægleren om at fremskaffe en tankattest, så du er sikker på, at du ikke overtager en grund med en gammel olietank, som kan være ulovlig eller ikke er korrekt afblændet.
Hvis sælger har et udestående med kommunen, vil restancen fremgå af oplysningsskemaet sammen med en oversigt over varme-, vand- og afløbsforhold.

Lad dygtige advokatfirmaer løse din opgave

Alle byer i Struer kommune er dækket ind af vores netværk af godkendte boligadvokater:
  • Thyholm
  • Hjerm
  • Vejrumstad
  • Linde
  • Fousing

Få 3 Boligadvokat Struer tilbud


Eksempler på boligadvokat Struer

Midt Juristerne Vest ApS
Møllevangsvej 8
7560 Hjerm
CVR: 36544163
Hjemmeside
Smith Knudsen Advokatfirma
Fælledsvej 17
7600 Struer
CVR: 26773709
Hjemmeside
Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside