Boligadvokat Struer

  • Få 3 aktuelle tilbud fra boligadvokater i Struer
  • Du får kun tilbud fra professionelle advokater
  • Spar hurtigt 10 procent på en seriøs advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Boligadvokat tilbud i Struer? Bestil 3 gratis tilbud her

7. juli 2018. I Struer står boligadvokater klar til at sende dig hele 3 tilbud på den boligsag, som du måske mere eller mindre selv har opgivet. Det gør de inden for rigtig kort tid, blot 34 timer. Alt det kræver af dig er, at du udfylde webformularen, her på siden. Denne service er 100% gratis.
Det samme er formidlingen til de tilknyttede boligadvokat firmaer. Det tager vi hverken en procentdel, eller gebyr, af. Tilbuddene kommer til dig inden for få hverdage. Der et intet skjult gebyr, det er nemlig helt gratis at udfylde og sende din opgave i udbud. Alle typer af boligadvokatarbejde udføres nemt og hurtigt.
Din opgave sendes til de relevante boligadvokater og advokatfirmaer i Struer, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt tre boligadvokat ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et knaldgodt tilbud. Du får kun tilbud fra i forvejen godkendte boligadvokater.

Kommunalt oplysningsskema

Ejendomsoplysningsskemaet er en standardformular, som ejendomsmægleren bestiller ved kommunen. I den får du svar vedrørende igangværende eller planlagte miljø- og byggesager, nye lokalplaner og beslutninger, der vedrører ejendommen, eller hvis kommunen har mistanke om forurening.
Desuden får du oplysninger om ejendommens zonestatus (by-, sommerhus- eller landzone), og du kan tjekke, om nedgravede olietanke er korrekt afblændet. Hvis der er tvivl om det, må du bede ejendomsmægleren om at fremskaffe en tankattest, så du er sikker på, at du ikke overtager en grund med en gammel olietank, som kan være ulovlig eller ikke er korrekt afblændet.
Hvis sælger har et udestående med kommunen, vil restancen fremgå af oplysningsskemaet sammen med en oversigt over varme-, vand- og afløbsforhold.

Lad dygtige advokatfirmaer løse din opgave

Alle byer i Struer kommune er dækket ind af vores netværk af godkendte boligadvokater:
  • Thyholm
  • Hjerm
  • Vejrumstad
  • Linde
  • Fousing

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7600 Struer

Smith Knudsen Advokatfirma
Fælledsvej 17
7600 Struer
CVR: 26773709
Hjemmeside
Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside
Midt Juristerne Vest ApS
Møllevangsvej 8
7560 Hjerm
CVR: 36544163
Hjemmeside