Boligadvokat i Struer

  • Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i Struer
  • Udfyld Udfyld formularen online på under 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra reelle boligadvokater

Få 3 tilbud

Køb af ejerlejlighed

3. august 2017. Ved udlejning af en ejerlejlighed skal du være opmærksom på, at det først er, når selvangivelsen skal indsendes, at du endeligt behøver vælge beskatningsform: Virksomhedsskatteordningen eller kapitalafkastordningen. Køber du ejerlejligheden kontant, bør du som regel lade driftsregnskabet indgå direkte i den personlige indkomst.
Konklusionen må være, at du på lang sigt skal regne med en naturlig prisudvikling, som sikkert vil følge udviklingen i vores realløn og prisudviklingen på helårsboliger. Om du på kort sigt kan hæve hurtige gevinster, er der altså ingen, der kan spå om.
Men overvej alligevel, om ikke efterspørgslen fra de ældre købere senere hen kan være interessant for dig med henblik på et effektivt gensalg til en god pris.

Kommunalt oplysningsskema

Ejendomsoplysningsskemaet er en standardformular, som ejendomsmægleren bestiller ved kommunen. I den får du svar vedrørende igangværende eller planlagte miljø- og byggesager, nye lokalplaner og beslutninger, der vedrører ejendommen, eller hvis kommunen har mistanke om forurening.
Desuden får du oplysninger om ejendommens zonestatus (by-, sommerhus- eller landzone), og du kan tjekke, om nedgravede olietanke er korrekt afblændet. Hvis der er tvivl om det, må du bede ejendomsmægleren om at fremskaffe en tankattest, så du er sikker på, at du ikke overtager en grund med en gammel olietank, som kan være ulovlig eller ikke er korrekt afblændet.
Hvis sælger har et udestående med kommunen, vil restancen fremgå af oplysningsskemaet sammen med en oversigt over varme-, vand- og afløbsforhold.

Lad dygtige advokatfirmaer løse din opgave

Alle byer i Struer kommune er dækket ind af vores netværk af godkendte boligadvokater:
  • Thyholm
  • Hjerm
  • Vejrumstad
  • Linde
  • Fousing

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7600 Struer
Smith Knudsen Advokatfirma
Fælledsvej 17
7600 Struer
CVR: 26773709
Hjemmeside
Midt Juristerne Vest ApS
Møllevangsvej 8
7560 Hjerm
CVR: 36544163
Hjemmeside
Advokatfirmaet Leipold
Tårnfalkevej 20
7620 Lemvig
CVR: 34169373
Hjemmeside