Boligadvokat i Stevns

  • Få gratis 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i Stevns
  • Udfyld Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra erfarne boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Sådan får du 3 gratis tilbud på en boligadvokat på Stevns

23. november 2017. Har du brug for en boligadvokat på Stevns til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette boligadvokat på Stevns til din boligadvokatopgave ved at sætte den i udbud.
Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra 3advokattilbud.dk´s gruppe af partnere på Stevns. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Det er også klogt at kontrollere boligadvokatfirmaernes referencer online. Dog skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider som regel kun viser de positive referencer mens de ofte glemmer de dårlige.

Sådan forhandler du ved køb af bolig

Husk, at det aldrig er din bolig, før du har modtaget besked om, at sælger har underskrevet den endelige købsaftale. For jævnfør aftaleloven er ethvert købstilbud til sælger en mulighed, som sælger kan acceptere eller afvise. Der er altså ingen krav om, at sælger skal skrive under på din købsaftale, medmindre sælger har lyst. Så drømmeboligen er først din, når sælgers underskrift på din købsaftale er en kendsgerning.
Ved lukket bud skal du grundigt overveje om det tilbud, du har fremsendt, er Take it or leave it, eller på hvilke punkter, du kan acceptere at forhandle. Du skal notere dig, hvor langt du vil forhandle på hvert enkelt punkt. Noter evt., hvor du vil gå på kompromis, og hvor langt du vil strække dig. Så er du klar, når ejendomsmægleren ringer for at mægle dig i sælgers retning.

Sørg for at dine synspunkter bliver hørt i sagen

Du kan få boligjuridisk assistance fra boligadvokater overalt i Stevns kommune:
  • Holtug
  • Store Heddinge
  • Arnøje
  • Rødvig
  • Hellested

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4660 Stevns
Martin Steen Andersen
Rengegade 2
4660 Store Heddinge
CVR: 27712444
Hjemmeside
Advokathuset Stevns
Algade 17
4660 Store Heddinge
CVR: 28662742
Hjemmeside
Advodan Store Heddinge
Trianglen
4660 Store Heddinge
CVR: 31745152
Hjemmeside