Boligadvokat Støvring

  • Få 3 hurtige tilbud fra boligadvokater i Støvring
  • Du får kun tilbud fra autoriserede advokater
  • Spar let 25 % på en velegnet boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Støvring tilbud
Ageras Advokattilbud

Få 3 gratis tilbud fra boligadvokat i Støvring

Der er mange gode grunde til at vælge en certificeret boligadvokat. Rådgivning om rigtig brug af et advokatforbehold i købsaftalen, så du ikke skal betale gebyr til sælger (1 pct. af købesummen). Gennemgang og rådgivning om over 150 sider dokumenter, som normalt indgår i en bolighandel.
Kontrol af, om sælger har fremlagt alle relevante dokumenter i forbindelse med handlens indgåelse. Kritisk gennemgang af tilstandsrapportens indhold, så ubehagelige overraskelser undgås. Uafhængig vurdering af de fremlagte finansierings- og forsikringstilbud. Få 3 boligadvokat tilbud i Støvring med en attraktiv rabat (25-30%).
Berigtigelse og tinglysning af handlen herunder udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse. Et modspil til sælgers ejendomsmægler, som udelukkende varetager sælgers interesser.

Prisudviklingen på sommerhuse

I de sidste par år er prisen på sommerhuse steget mere end prisen på helårsboliger. Så er det nu, du skal springe med på vognen, for at få del i gevinsterne? Som altid når man taler fast ejendom, så se bort fra den hurtige gevinst.
Om priserne på sommerhuse fortsat stiger, vil afhænge af andre faktorer end renteudviklingen. En stigning i prisen vil også være afhængig af: Vores øgede behov for plads omkring os, når vi har fri. Vi begynder at sætte en ære i, at vores fritid bruges som kvalitetstid med familie og venner.
Det er moderne at have tid til at holde fri. Tendensen til at flere bor i lejligheder tæt på centrum i de store byer giver et naturligt pres på grønne omgivelser, når fritiden og weekenden venter.

Du får kun tilbud fra erfarne boligadvokater

Boligadvokater i Støvring assisterer gerne i eksempelvis disse type af sager:
  • Indfrielsesværdi
  • F1 lån
  • Entreprisesager
  • Opkonvertering
  • Seniorbolíg

Få 3 Boligadvokat Støvring tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9530 Støvring

Mogens Olesen ApS
Hæsumvej 7
9530 Støvring
CVR: 16504343
Hjemmeside
Forældreadvokaten
Søndervang 30
9530 Støvring
CVR: 34387036
Hjemmeside
TF Advokatanpartsselskab
Mastruphøj 120
9530 Støvring
CVR: 35632018
Hjemmeside