Boligadvokat i Sorø

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Sorø
  • Du får kun tilbud fra erfarne advokater
  • Spar nemt 15 procent på en certificeret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudBoligadvokat i Sorø? Få gratis 3 attraktive tilbud her

22. december 2017. Behøver du hjælp til financiering, bolighandel, konvertering eller seniorkøb? Uanset om du søger assistance til en lille eller en større boligadvokat opgave, kan du få bistand fra en professionel boligadvokat i Sorø med mange års erfaring.
Indsend din boligadvokatopgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede boligadvokater fra Sorø til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din boligsag. Det er gratis at oprette og indsende en boligadvokatsag her på siden.
Du taler selv pris og tilbud med de boligadvokater i Sorø, som henvender sig. Du får maksimalt tre tilbud så du undgår at blive kimet ned af 25 sultne boligadvokatfirmaer. Med maksimalt tre tilbud taber du ikke overblikket. Spar hele 26% ved at bruge vores gratis service.

Eksempel på forhandling om ulovlig opført carport

Mægler: Godkendelse af carporten kan sælger ikke få på plads. Men den har stået der i 30 år, og ingen har brokket sig, så jeg skal hilse fra sælger og sige, at det går nok 30 år endnu.
Du kan returnere hårdt: Jeg kan slet ikke acceptere, at forholdene er ulovlige. Det er absolut en mulighed, at jeg en dag får pålagt at skulle fjerne carporten med udgifter til følge. Det skal vi finde en løsning på enten i kontantprisen eller via refusionsopgørelsen. Det er op til sælger hvilken løsning, der vælges.
Du kan returnere blødt: Ja, jeg kan heller ikke umiddelbart forestille mig, at naboerne pludselig skulle have indvendinger efter så mange år. Men der er altså en risiko, som kan pålægge mig en udgift. Var det en ide, hvis sælger til gengæld lod os overtage alle former for værktøj og haveredskaber, der findes på ejendommen.

Opret din opgave og få tilbud fra billige boligadvokater

Eksempler på byer i Sorø kommune, hvor du kan bestille 3 tilbud fra boligadvokater, der gerne vil byde på din boligsag:
  • Fjenneslev
  • Pedersborg
  • Bromme
  • Vielsted
  • Kirke Flinterup

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4180 Sorø
Advokat Martin Vangkilde Hansen
Alleen 11 A
4180 Sorø
CVR: 85223313
Hjemmeside
Plexus Advokater
Fulbyvej 15
4180 Sorø
CVR: 33775369
Hjemmeside
Advokatgården Sorø I/S
Torvet 4
4180 Sorø
CVR: 64063413
Hjemmeside